UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Світлана Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Кошмар Еріка Ніссана: огляд 29 травня 2024 року в дилерському центрі Erick Nissan я пережив один із найгірших подій. Я пішов туди, щоб просто замінити масло та фільтр у своєму білому Nissan Rogue 2021 року, але цей досвід швидко перетворився на розчарування. Після служби я попросив поговорити з менеджером з продажу про модернізацію мого автомобіля. Адміністратор зв'язала мене з менеджером з продажу, який показав мені різні машини. Я чітко розумів, що хочу пакет, подібний до мого поточного. Мені сподобався сірий Nissan Rogue Platinum, я хотів спробувати його, але Бернардо не знайшов ключа, а машину переїхали. Він показав мені схожу машину іншого кольору, стверджуючи, що це та сама модель. Після тест-драйву я вирішив обговорити покупку, але мені сказали, що фінансовий менеджер зайнятий. Після тривалого очікування мені довелося піти і попросив менеджера надіслати мені подробиці електронною поштою. У цей час до мене підійшов генеральний менеджер (GM) і разом з іншими менеджерами з продажу поставив особисті запитання, які здавалися відволікаючими. Крім того, навколо них бігав маленький песик, що додавало непрофесійної атмосфери. Пізніше генеральний директор подзвонив мені з пропозицією і попросив заставу. Я попросив електронний лист із деталями та згадав, що повернуся з дружиною. Однак електронного листа не було надіслано. Коли ми повернулися, нас засипали особистими запитаннями кількох менеджерів з продажу. Отриманий нами рахунок купівлі-продажу був заплутаним, і фінансовий менеджер, який також ставив особисті запитання, насилу пояснював це. Наша обмінна вартість була вражаюче низькою, але GM виправдав це тим, що стверджував, що наш автомобіль був старим і переоцінений попереднім дилерським центром. Незважаючи на наші застереження, ми продовжили угоду, але чітко дали зрозуміти, що не хочемо додаткових пакетів. Під час підписання генеральний директор був дуже розв’язаним, що було недоречним і зірвало процес. Затримки друку та хаотична обстановка змусили мене підписати контракт, не розуміючи його повністю. Наступного дня я виявив розбіжності в контракті, зокрема небажані пакунки на загальну суму 100 000 канадських доларів. Спроби вирішити це з фінансовим менеджером і GM були марними. Перенаправляли один до одного, ніхто не взяв відповідальності. Коли я нарешті зустрівся з GM, він заявив про незнання цифр, а менеджер з продажу відмовився анулювати договір, назвавши його обов’язковим. Фінансовий менеджер також відмовився, заявивши, що мою стару машину вже продали. Це випробування серйозно вплинуло на наше психічне здоров’я та роботу. Що ще гірше, Ерік Ніссан втратив документи, необхідні для реєстрації мого нового автомобіля, що призвело до подальших затримок і вплинуло на мою роботу водія Uber. Я залишився з угодою, яку я не можу собі дозволити, оскільки втратив значні гроші, включаючи початковий внесок у розмірі 4000 канадських доларів і шість місяців виплати відсотків за моє старе авто. Цей досвід у Erick Nissan був кошмаром, і я наполегливо раджу іншим уникати цього дилерського центру.
-
@antontymchenko87 [259006664] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 26/06/2024 21:06.
-
Та ну блин… Муть какая то а не история… Я не прочитал и подписал. Я не ознакомился но подтвердил. Меня запутали, меня очаровали… Обманули, обокрали ай ай ай что же происходит…. Как малые дети… Сам виноват Сначала читай - потом подписывай. Сделал наоборот - ну сам виноват
-
Люди приехали, в дилершипе красиво рассказали басни, человек доверился, а ему потом услуг на 15-20к еще впарили, ему пальцем показали что вот тут подписать и машина стоит условных 10$ вот он и подписал, а на обратной стороне услуг на 20$ 😁 Но не соврал ведь, машина и в правду 10$, просто за услуги разного вида забыл сказать 😁
-
Ну по истории жопок на 100 тыс кадов Сумма договора прописывается цифрами (как можно было с Английских цифр не перевести сумму на понятный для себя язык) Во вторых если допов только на 100к это сумма авто какая 200-300к ? Ниссан начал делать траки? Или это Ниссан лотус эдишн? Во третьих готовясь потратить 100к на машину и если ты не бум бум в английском найми за 100-200 кадов переводчика на целый день Ну и последнее у него что не было смартфона с интернетом? ( должен был быть если он собирался убером заниматься) можно было просто Гугл переводчиком все переводить Короче мой вывод - мутняк!!! Возможно автор далеко не все рассказывает как было…
-
Мова йде не про те що мова страждає чи не склали +до - ,а про те,що робота дилерського центру направлена на те щоб не продати авто,а впарити додаткові послуги ,які вони навіть не хочуть пояснювати і цілеспрямовано роблять все,щоб люди не зрозуміли що відбувається. То і Мавроді відпочиває. Про це не потрібно замовчувати. Автор МОЛОДЕЦЬ! Дякую! Адже тут час на вагу золота ,і в кожного різна життєва ситуація
-
Так то воно так, й винен покупець який не розібравшись до кінця ставить підпис. Сам проходив, сам знаю. Але й ділершипи грають дуже мутно. Й попереджати тих хто тільки збирається купувати авто треба! Mitsubishi West Side. Сейлс прорахував орієнтовний місячний платіж який мене базово влаштовує - рухаємось далі. Щоб рухатись далі прошу деталізацію, скільки й за що платити. Дуже розмито каже, що там ще можуть не підтвердити, може щось змінитися й т.д. - давай депозит будемо подаватись. Так як досвіду в купівлі не маю, тим паче в Канаді то даю депозит (моя помилка, не повторюйте). Коли отримую підвердження дають деталізацію то офігіваю від допів й Їх вартості - деякі позиції дорожче х2.5 від сусіднього мітсубіші (Mitsubishi North - враження від обслуговування в раз краще, раджу їхати саме туди, ще й українець хлопчина працює). Але депозит повернути відмовляються, бо бачте я підписав і апрув не перевищує естімейт. Година спілкування на повищених тонах, погрози викликати поліцю на мене за погрози і т.д. проблему не вирішують і я таки плачу за свої помилки доларом. Висновки - при покупці машини будьте уважні, все читайте, все питайте самі, вимагайте всю інформацію до депозитів і підписів.