UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ну по истории жопок на 100 тыс кадов Сумма договора прописывается цифрами (как можно было с Английских цифр не перевести сумму на понятный для себя язык) Во вторых если допов только на 100к это сумма авто какая 200-300к ? Ниссан начал делать траки? Или это Ниссан лотус эдишн? Во третьих готовясь потратить 100к на машину и если ты не бум бум в английском найми за 100-200 кадов переводчика на целый день Ну и последнее у него что не было смартфона с интернетом? ( должен был быть если он собирался убером заниматься) можно было просто Гугл переводчиком все переводить Короче мой вывод - мутняк!!! Возможно автор далеко не все рассказывает как было…
-
Мова йде не про те що мова страждає чи не склали +до - ,а про те,що робота дилерського центру направлена на те щоб не продати авто,а впарити додаткові послуги ,які вони навіть не хочуть пояснювати і цілеспрямовано роблять все,щоб люди не зрозуміли що відбувається. То і Мавроді відпочиває. Про це не потрібно замовчувати. Автор МОЛОДЕЦЬ! Дякую! Адже тут час на вагу золота ,і в кожного різна життєва ситуація
-
Так то воно так, й винен покупець який не розібравшись до кінця ставить підпис. Сам проходив, сам знаю. Але й ділершипи грають дуже мутно. Й попереджати тих хто тільки збирається купувати авто треба! Mitsubishi West Side. Сейлс прорахував орієнтовний місячний платіж який мене базово влаштовує - рухаємось далі. Щоб рухатись далі прошу деталізацію, скільки й за що платити. Дуже розмито каже, що там ще можуть не підтвердити, може щось змінитися й т.д. - давай депозит будемо подаватись. Так як досвіду в купівлі не маю, тим паче в Канаді то даю депозит (моя помилка, не повторюйте). Коли отримую підвердження дають деталізацію то офігіваю від допів й Їх вартості - деякі позиції дорожче х2.5 від сусіднього мітсубіші (Mitsubishi North - враження від обслуговування в раз краще, раджу їхати саме туди, ще й українець хлопчина працює). Але депозит повернути відмовляються, бо бачте я підписав і апрув не перевищує естімейт. Година спілкування на повищених тонах, погрози викликати поліцю на мене за погрози і т.д. проблему не вирішують і я таки плачу за свої помилки доларом. Висновки - при покупці машини будьте уважні, все читайте, все питайте самі, вимагайте всю інформацію до депозитів і підписів.
-
Коли це я став механіком?
-
Sdffdijj Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.