UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Gigla Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Подскажите магазин, с хорошим выбором химии для уборки
-
Билял Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Alfred Moore Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
t.me/buyselledmonton/4
-
доброго дня, підскажіть телеграм канал де наші перездають контракти на аренду житла
-
ДОСТУПНА РОБОТА НА ПОВНУ ТА НЕПОВНІСТЬЮ ДІМ, ДЛЯ БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇℹ
-
The Antiquity Shop Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Відгукніться, хто взяв авто в кредит ! Питання: Якщо sin починається з 9, то це значить тимчасовий житель. І на який термін кредитування можна розраховувати? До закінчення ворк перміту ? Які є доступні варіанти з довшим терміном кредиту, ніж кінець ворк перміту? Куди дивитися ?
-
я взяв , можна брати до 7 років, я взяв в ліз на 3роки, якщо захочу можна перефінансувати сумму яка залишиться і все
-
так 2024
-
Яка вартість у вас , в millennium I co-op?
-
Coop дають нормальну ціну але мілленіум мені порахували дешевше