UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
t.me/buyselledmonton/4
-
доброго дня, підскажіть телеграм канал де наші перездають контракти на аренду житла
-
ДОСТУПНА РОБОТА НА ПОВНУ ТА НЕПОВНІСТЬЮ ДІМ, ДЛЯ БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇℹ
-
The Antiquity Shop Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Відгукніться, хто взяв авто в кредит ! Питання: Якщо sin починається з 9, то це значить тимчасовий житель. І на який термін кредитування можна розраховувати? До закінчення ворк перміту ? Які є доступні варіанти з довшим терміном кредиту, ніж кінець ворк перміту? Куди дивитися ?
-
я взяв , можна брати до 7 років, я взяв в ліз на 3роки, якщо захочу можна перефінансувати сумму яка залишиться і все
-
так 2024
-
Яка вартість у вас , в millennium I co-op?
-
Coop дають нормальну ціну але мілленіум мені порахували дешевше
-
Подскажите, пожалуйста, по климатическим и GST. Кто оформлял не дожидаясь окончания года? Пришел чек только на климатические, на GST нет. Хотя GST вроде должны быть раньше. 5 числа. Климатические 15. Было ли у кого-то такое? Может позже всё-таки кому-то приходило? Спасибо
-
Если до конца недели не придёт письмо с чеком то скорей всего они пришлют письмо с просьбой уточнить ваш доход за последних три года потом все нащитают
-
youtube.com/shorts/vaU6WKgSKnE?si=XJ_cO2-dP7b3XMGg
-
www.facebook.com/groups/edmontonhostsukrainians/permalink/794410289524106/?mibextid=W9rl1R Давайте допоможемо 🙏🏻! 4731219657727487 Кудляк Оксана Михайлівна. Це номер української картки Оксани. Картка активна.
-
Привіт всім Хочу порекомендувати чудового фітнес-тренера з українськими цінами, який підбирає індивідуальний план тренувань, дає рекомендації по правильному харчуванню та вітамінам і бадам для підтримки імунки. А головний бонус: фотосесія в кінці курсу тренувань (подробиці уточнюйте в тренера). Перше ознайомлююче заняття безкоштовне. Можна домовитися про будь-яку яку зручну локацію для вас. www.facebook.com/profile.php?id=61558091287121 www.instagram.com/silchenkovadym?utm_source=qr&igsh=OHpzamh0MjZkbmcw Номер телефону 368.399.5416, має телеграм також