UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Шукаю сусідку. Звільняється кімната з 26 серпня у двокімнатному будинку 10929 80 авеню. Район Strathcona. 625$+ комунвльні 100-150$ Кому цікаво, пишіть.
-
Крістіна Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
特惠价格能量笔数 Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Voice_Studio_Sing Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Любаша Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Привіт. Допоможіть порадою. Теж думаю про ліз на 2 роки, куди краще звернутись. А то моя колимага кожного місяця ламається, вже не витримую.
-
🚀 JOIN OUR BIGGEST AIRDROP $DOGS 🐶 Join the first official airdrop from $DOGS. 🌟 Our team tries for the sake of every user, we appreciate you!
-
🐶 $DОGS Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
🐶 $DОGS Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Пробував трошки я з цим розбиратися: Лізинг. Умовно вартість авто 50к. Ділять її на 60/40 Тобто 60% від 50 к = 30к які розділяють на час лізу. 30/24 місяці рівно 1250 (плюс ще їх інтерес). 20к лишається на кінець угоди. Віддаєш їм авто - угода закрита. Лишаєш собі - 20 к треба заплатити. Зато не дивляться на кілометраж. Віддаєш назад - плата від 10 до 25 копійок за КОЖЕН кілометр понад ліміту пробігу. Ліміти 16к в рік, 20к, 24к. Чим вище ліміт - тим більше рейт самого лізингу. Є ще один прикол: Весь платіж по лізу - це витрати, які можна включити в декларацію щоб зменшити свою базу оподаткування. По кредиту витратами є тільки сума відсотків у платежі. Хто вже це робив скажіть два слова, як воно, бути в лізінгу в довгому періоді ??
-
В лізі ти сам паришся з машиною?) ну таке шось
-
Дякую за інформацію. Не знав що суму лізингу можна плюсувати в Т1 форму На сайті ліз бастерс можна перейняти ліз угоду в когось щоб не влазити в повний срок. Але для себе я хорошого діла не знайшов, все від 500+ в місяць і мало км дають на рік
-
Ала ж з кредитом аналогічно🤷♂️. Весь прикол з лізом , постійно кататись на нових машинах
-
І от виходить, коли хочеш залишити собі авто, то за два роки ще потрібно накопичити тих 20к що по угоді залишкова вартість. Тобто це ще плюс 800 кадів щомісячно відкладати. І в результаті, коли все повиплачуєш, залишиться тобі цінна річ вартістю десь 20к на той момент