UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт. Допоможіть порадою. Теж думаю про ліз на 2 роки, куди краще звернутись. А то моя колимага кожного місяця ламається, вже не витримую.
-
🚀 JOIN OUR BIGGEST AIRDROP $DOGS 🐶 Join the first official airdrop from $DOGS. 🌟 Our team tries for the sake of every user, we appreciate you!
-
🐶 $DОGS Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
🐶 $DОGS Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Пробував трошки я з цим розбиратися: Лізинг. Умовно вартість авто 50к. Ділять її на 60/40 Тобто 60% від 50 к = 30к які розділяють на час лізу. 30/24 місяці рівно 1250 (плюс ще їх інтерес). 20к лишається на кінець угоди. Віддаєш їм авто - угода закрита. Лишаєш собі - 20 к треба заплатити. Зато не дивляться на кілометраж. Віддаєш назад - плата від 10 до 25 копійок за КОЖЕН кілометр понад ліміту пробігу. Ліміти 16к в рік, 20к, 24к. Чим вище ліміт - тим більше рейт самого лізингу. Є ще один прикол: Весь платіж по лізу - це витрати, які можна включити в декларацію щоб зменшити свою базу оподаткування. По кредиту витратами є тільки сума відсотків у платежі. Хто вже це робив скажіть два слова, як воно, бути в лізінгу в довгому періоді ??
-
В лізі ти сам паришся з машиною?) ну таке шось
-
Дякую за інформацію. Не знав що суму лізингу можна плюсувати в Т1 форму На сайті ліз бастерс можна перейняти ліз угоду в когось щоб не влазити в повний срок. Але для себе я хорошого діла не знайшов, все від 500+ в місяць і мало км дають на рік
-
Ала ж з кредитом аналогічно🤷♂️. Весь прикол з лізом , постійно кататись на нових машинах
-
І от виходить, коли хочеш залишити собі авто, то за два роки ще потрібно накопичити тих 20к що по угоді залишкова вартість. Тобто це ще плюс 800 кадів щомісячно відкладати. І в результаті, коли все повиплачуєш, залишиться тобі цінна річ вартістю десь 20к на той момент
-
Jack drills Jill Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
-
Callingwood сегодня раз пять свет вырубался на минуту, три. Берегите электронику
-
Таки трошки є різниця, але в іншому. Тут весь прикол в розрахунках: Лізінг порівняю з кредит з класичною схемою погашення. Тут лізінг вигідніше, бо з першого по останній місяць платежі рівні по 1250 умовно. А в класичному кредиті відсотки на залишок. Сьогодні взяв кредит 50 к , то за перший місяць відсотки нараххують на 50 к і платіж буде 1250 +%% 750 = 2000 . А в останній місяць борг буде 3000 то відсотки будуть три кадбованці. Тобто спочатку перші періоди напряжно з кредитом. Але тут в Канаді такий кредит не роблять. Тут кредит з погашенням "ануїтет" називається. Рівними платежами кожного місяця. По 1250 умовно. Те саме як в лізінгу. Але фішка в тому, що в цьому платежі 1200 це відсотки і тільки 50 погашення кредиту. І потім з кожнем місяцем ця пропорція міняється потрошки. Тобто банк в перші два роки успішно збирає свої гроші (відсотки). І тут минає два роки. По лізінгу ми знаємо, що лишилося 20 к заплатити або віддати авто яке коштує тих 20к, а по кредиту залишок в нас буде 30 чи 35 к.(бо в перші періоди я казав про долю відсотків в платежі) при тому що авто вже коштує 20к. І ще один момент При лізінгу умовно рахують відсотки від 30к(тому лізінговий платіж менший ні по кредиту), а з тою двадцяткою що лишається потім розберуться, а при кредиті відсотки рахують від всіх 50к.
-
Це все добре і зрозуміло. Але і там і там , виплативши всю суму з відсотками , в кінці машина , яка і половину не коштує сплачених коштів ). Я тільки про це Тому якщо в лізинг , то постійно міняти на щось нове. А кредит , то їздити до старості )))
-
Hello everyone who commutes to Leduc every day, my husband is looking for someone to drive him to work every day, our address is 7715 159 st NW, willing to pay for travel. He works from Monday to Friday please write who can help🙏 Привіт усім, хто щодня їздить до Ледук, мій чоловік шукає людину, яка щодня возитиме його на роботу, наша адреса 7715 159 st NW, готовий заплатити за проїзд. Працює з понеділка по п'ятницю
-
Marina Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.