UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Benjamin Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
A Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Rita Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Анастасия Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Дуже дякую
-
Доброго дня , можливо хтось володіє інформацією в якому registry можливо здати тест на клас 5 водійських прав ??? (Чув що багато українців знають на Millwoods ) .... можливо хтось володіє інформацією? Дякую)
-
завали ебальник Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Залежить на якого інструктора попасти. З приводу мілвудс я навпаки чув що там валалили. Йдете в AMA і буде вам щастя. І не буде такого, що індус, який працює інструктором має свою автошколу і поки ви не візьмете пару уроків у нього ваші водійські навички будуть поганими))
-
Mаю на увазі адресу хорошого реджістрі для здачі на права
-
Щоб меньше валили на road test class 5
-
Особисто я здавав роки півтора тому, може більше в AMA в Шервуді, здав з першого разу. Але треба зрозуміти що вони рахують все, де ви накосячили і не роблять поблажок Я здавав зимою, коли насипало нормально снігу. Було 2 полоси, але одна була майже занята снігом, який згортали ближче до узбіччя. Мені зарахували поінт за те що я не тиснувся до правого краю, а по факту їхав посередині, щоб було менше шансів загрузнути
-
Анастасия Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
No comment , щось йшло і щось бовкнуло ...
-
Сергей Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
KGZ 2002 Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼