UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Залежить на якого інструктора попасти. З приводу мілвудс я навпаки чув що там валалили. Йдете в AMA і буде вам щастя. І не буде такого, що індус, який працює інструктором має свою автошколу і поки ви не візьмете пару уроків у нього ваші водійські навички будуть поганими))
-
Mаю на увазі адресу хорошого реджістрі для здачі на права
-
Щоб меньше валили на road test class 5
-
Особисто я здавав роки півтора тому, може більше в AMA в Шервуді, здав з першого разу. Але треба зрозуміти що вони рахують все, де ви накосячили і не роблять поблажок Я здавав зимою, коли насипало нормально снігу. Було 2 полоси, але одна була майже занята снігом, який згортали ближче до узбіччя. Мені зарахували поінт за те що я не тиснувся до правого краю, а по факту їхав посередині, щоб було менше шансів загрузнути
-
Анастасия Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
No comment , щось йшло і щось бовкнуло ...
-
Сергей Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
KGZ 2002 Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Купив
-
📣📣📣 В телеграмі створена група PRCUAET для обміну досвідом та взаємодопоги при подачі на PR, для тих хто приїхав по CUAET. В групі: - ➡️12 досвідчених міграційних консультантів - можете їм задавати свої питання; - ➡️майже 29 000 участників; - ➡️більше 200 000 релевантних повідомлень; - ➡️ресурси для підготовки до тесту CELPIP та IELTS; - ➡️розбивка по провінціям; - ➡️користна інформація про переклад документів; - ➡️процедура отримання довідки про несудимість з різних країн; - ➡️євалюація диплома (WES); - ➡️підбір правильного NOC; - ➡️EXPRESS ENTRY; - ➡️гуманітарна програма; - ➡️бенефіти; - ➡️CRA (податки); - ➡️фінанси, інвестиції, Morgage та багато іншого корисного. ▪️▪️▪️
-
А смысл им?