UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я тільки що їм подзвонив, на моє здивування вони відповіли і сказали що нема там ні пляжу не місця щоб на каяку покататись. Дивно 🤷
-
Там є пляж
-
Хтось був на кемпінгу Centennial Park Campground on Joseph Lake? Чи можна там купатись, бо озеро є але фото пляжа немає
-
Щиро дякую!
-
Какие есть способы привезти диван?) U-Haul?
-
@kvasnetskyy
-
Добрый вечер, есть механики работающие на выезд, которые могут сейчас подъехать?
-
Нічого не потрібно. Йдете в registry I обмінюєте. Одразу дадуть паперове , через пару тижнів прийде пластикове. Якщо українське посвідчення видане більше ніж два роки тому , маєте отримати повний 5 клас
-
Приветствую! Возможно в группе есть риэлторы коммерческой недвижимости? Или есть контакты?
-
График-то какой?
-
Привіт. Шукаю crossbar (roof rack) для forester 2014 року в оренду на ці вихідні. Не хочеться купляти ради одного разу. Розмір 42" або більше. Можна універсальний.
-
Чи є якісь кемпанги бажано біля озера FCFS? Все вже заброньоване на хто зна скільки вперед, нічого знайти не можу, на альбертівському сайті показує тільки ті що хто зна де
-
Привіт, можливо хтось найближчим часом серпень/вересень планує їхати з України в Едмонтон, напишіть будь ласка мені
-
Хей ребят, может у кого то есть подработка какая то? С чем то помочь и другое. Пишите в лс
-
Ні, проїздом буваю
-
Вибачте ви живете в Grand Prairie? Є пару питань якщо можна
-
Привіт! Люди, потрібна допомога !!!🙏 Можливо хтось їздить цим маршрутом , я би з радістю приєдналася до вас ( звичайно що за оплату) ! Можливо хоча б ближче від точки А до точки Б..... на жаль громадським транспортом це займає більше 3год Дякую кожному, хто відгукнеться!!!🙏
-
Дякую
-
Доброго дня!Підкажіть будь ласка хто може підготувати до здачі екзамену по водінню?
-
Доброго дня! Поділіться інформацією, яка процедура отримання водійських прав у Альберті? Маю українське посвідчення водія. Чи потрібні які довідки з України про водійський стаж та таке інше? Дякую
20 Jan 2023, 21:20
90714/96670
20 minutes ago