UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт! Я хочу порекомендувати оператора зв'язку FIZZ. У нього дуже вигідні тарифи та зручний інтерфейс особистого кабінету. Невикористаний інтернет не згорає, а переноситься на наступний місяць, що дозволяє вибирати більш дешеві пакети. Також можна ділитися зайвим інтернетом з друзями. Використовуючи мій реферальний код під час реєстрації на сайті, ми обидва отримаємо по 40 доларів (акція до 30 серпня). Потім ви можете використовувати свій код для запрошення родичів і друзів. Раніше я користувався Fido, але у FIZZ більш швидкий мобільний інтернет і краще якість зв'язку, оскільки він використовує вишки Bell і Rogers в зонах слабкого сигналу. Приклади тарифів в Альберті (в інших провінціях ціна може трохи змінюватися) СМС і хвилини – безлімітні по всій Канаді 6 ГБ інтернету – $22 10 ГБ інтернету – $24 15 ГБ інтернету – $29 20 ГБ інтернету – $31 30 ГБ інтернету – $33 50 ГБ інтернету – $34 60 ГБ інтернету – $37 80 ГБ інтернету – $39 Мій реферальний код: WJJZC Сім-карту можна купити в Circle K в Альберті, Couche-Tard, Jean Coutu, Metro, Mobile Expert в інших провінціях або замовити безкоштовну доставку. Вартість SIM карти $5. Дивіться інформацію на сайті. P\S. Номер можна зберегти. Якщо є питання, звертайтеся в приват, щоб не флудити.
-
reservation.pc.gc.ca/ Но сейчас уже ничего нет на ночь с субботы на вск из того, что можно резервировать онлайн. Можно проверять несколько раз в день или сразу после полуночи - иногда может что-то вывалиться, но без гарантий. Ещё есть кемпинги, где места по принципу "кто первый приехал". Но, опять же, без гарантий - можно приехать и ночевать на коком-нибудь гравийном overflow лоте. Сам парк не закрыт, но можно только газовыми печками и барбекю пользоваться - никакого открытого огня и древесных углей. Цены обычно в районе ~30-40 за одно место за одну ночь. В Банффе вроде если 2 палатки, то только одна машина по правилам. Или две машины одна палатка. Ну и не все сайты по размеру вместят 2 палатки, если больше среднего по размеру. Можно ещё Кананаскис глянуть рядом. Но там отдельный пропуск нужен - не тот что в нац парки. www.albertaparks.ca/parks/kananaskis/kananaskis-country/information-facilities/camping/vehicle-access-campsites/
-
Сотрудники приват банка на сверхурочке, вечер в хату...
-
Там пожарная опасность, все может быть закрыто, зайдите на сайт проверте
-
Всем привет , знает ли кто-то какой сейчас курс в Calforex ? USD - CAD
-
Дякую за пораду 🙏
-
ETÀ це е-віза?