UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дякую за пораду 🙏
-
ETÀ це е-віза?
-
Дякую 🙏
-
Тоді я не знаю,чому підтримка турагентства відповіла ,що має бути 6 місяців до закінчення для Мексики і відмовили у броні
-
Тут зрозуміло що дійсний,але якщо наприклад 2 місяці залишився термін до закінчення чи можна вʼіхати?
-
Добрий ранок.Чи хтось у курсі,це правда ,що щоб вʼїхати у Мексику/Домінікану треба що мінімальний термін дії документу становив не меньше 6 місяців?
-
Доброго дня. Чи хтось перевозив кота з Европи до Канади останнім часом? Цікавить ваш досвід і підводні камені: 1. що потрібно з документів (є укр ветпаспорт міжнародного зразка, є вакцина від сказу, є мікрочип), 2. як проходили ветконтроль в аеропортах, 3. як забукали місце на літаку, 4. чи потрібно йти до ветеринара після прибуття в Канаду
-
Продам Kia Niro. Гибрид 2018 года. 90к пробег. В лс
-
Доброго дня! Я працюю в автосалоні та маю можливість після роботи користуватися підйомником. Можу зробити такі сервіси як: заміна колодок, заміна гальмівних дисків, заміна мастила,огляд ходової частини авто, шиномонтаж, антикорозійна обробка автомобіля та інше. За додатковою інформацією пишіть в особисті.