UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Підкажіть україномовного нотаріуса.Зробити довіреність та апостіль.Дякую.
-
Это что за породистые красавчики? 😍
-
Всім привіт! Цікавить таке питання: потрібно доїхати з Едмонтона в Калгарі, в мене є котик. На сайтах автобусних перевізників написано, що домашні тварини заборонені для перевезення. Що робити? Чи можливо хтось їхав з тваринкою в автобусі та може щось порадити?
-
На скільки знаю, то так і є.з тваринами не можна
-
Можна до когось на «хвіст впасти»)) типу попутчиком
-
Я вожу з Едмонтона в Калгарі, відповідальний водій. Можете не хвилюватись, якщо поїдете зі мною. Довезу вчасно з будь якими тваринами 😉
-
Крош Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
🌟 Notcoin x Not Punks | Airdrop 💰 Еvеrу раrtiсiраnt will rесеivе UP TO 150,000 $NOT and personal NFT. Dоn't miss оut! ⚡️ Jоin nоw аnd сlаim уоur shаrе оf thе аirdrор!
-
Şekerci Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.