UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
На скільки знаю, то так і є.з тваринами не можна
-
Можна до когось на «хвіст впасти»)) типу попутчиком
-
Я вожу з Едмонтона в Калгарі, відповідальний водій. Можете не хвилюватись, якщо поїдете зі мною. Довезу вчасно з будь якими тваринами 😉
-
Крош Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
🌟 Notcoin x Not Punks | Airdrop 💰 Еvеrу раrtiсiраnt will rесеivе UP TO 150,000 $NOT and personal NFT. Dоn't miss оut! ⚡️ Jоin nоw аnd сlаim уоur shаrе оf thе аirdrор!
-
Şekerci Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Хто працює в telus і може допомогти розірвати контракт?
-
Как это по канадски, когда надо подключить то все готовы на каждом пеньке это сделать. У меня ситуация что мне подключили домашний интернет от Роджерса, сказали сами закроют мой контракт у телуса. В итоги плачу по двум контрактам, не знаю с кого что требовать от Роджерса или телуса
-
Вам нужно самим звонить на номер тех поддержки 1-888-811-2323 и разрывать контракт, сотрудники телуса не помогут, когда позвоните они скажут куда отправить ваш роутер через канада пост
-
Да подключиться легко, отключиться чтоб нормально закрыть контракт долго будешь звонить и по почте ходить. А как с фидо разорвать договор не знаете случайно?Тоже на тех поддержку звонить?
-
Не, с Фидо не связывался 🙂
-
🌟 Notcoin x Not Punks | Airdrop 💰 Еvеrу раrtiсiраnt will rесеivе UP TO 150,000 $NOT and personal NFT. Dоn't miss оut! ⚡️ Jоin nоw аnd сlаim уоur shаrе оf thе аirdrор!
-
Marika Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Скаргу надіслано