UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
На жаль, кредит закрити не виходить ( але додатково 400$ в місяць при умові ходити кожного тижня 2 рази. Вони кажуть, що ці гроші не обкладаються податками, але не перевіряв
-
Так можно и кредиты позакрывать 😁
-
site.giveplasma.ca/edmonton-windermere/?gad_source=1&gbraid=0AAAAADATPszNHF332nghkKe99RL6lZG3O
-
Мабуть думають - нашо коту гроші🤷♂)
-
Здаю плазму. Сік, снеки і гроші. Якщо не хочете отримувати гроші, можна відправляти на благодійність
-
Вже півроку здаю кров, ніхто гроші не пропонує, тільки сік і снеки (.
-
Добрий ранок. Через АТМ RBC можна поповнювати свою кредитку RBC.
-
За донорство в Канаді платять гроші. Як і в Україні) А дані дистанційно надсилати звісно не потрібно нікуди. ПС. Якщо що- оголошення не моє)
-
Ну або заява про втрату і штраф 500грн
-
Українські у вас в дії
-
А що робити з канадськими правами, якщо я повертаюся в Україну? Чи можна їх обміняти тут назад на українські? Чи треба їх повернути? А може в Україні обміняти назад на українські?
-
В порядку живої черги в Реджистрі... Про переклад залежить від прав...на пластик переклад не просили..А от заламіновані попросили перевести. Права забирають.
-
права забирают,по канадскому закону у вас не может быть двух
-
Очереди как повезёт,перевод не нужен,надо только сами права и вроде ворк пермит
-
Підкажіть будь ласка хто останнім часом змінював водійське посвідчення, чи є черги чи запис, скільки коштує, чи треба переклад пластикових міжнародних прав і які документи приносити? Чи точно заберуть і знищать українські права чи можливо є якійсь лайфхак чим їх можна замінити можливо якась завірена копія тощо, ну або якийсь пояснювальний лист що вони мені потрібні, бо я їх в Дії не маю, бо вони 2003 року безтермінові(
-
Я мала таку проблему, додзвонилась десь за півтори години, запасіться терпінням. Аккаунт мій розблокувати не вдалось, бо логін і пароль були ок, а ось контрольних питань вони не бачать, тож і відповідь теж. Аккаунт видалили, утворила потім новий. Все буде добре.
-
Привіт, можливо хтось мав справу з заблокованими акаунтом у CRA, як його можна розблокувати?дозвонитися до них не реально. Дякую
-
Яка ціна?
-
Яка вартість ?
-
Если кому интересно, есть стики в наличие Terea purple wave
20 Jan 2023, 21:20
91380/96643
about 3 hours ago