UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привет ,я 😊
-
Привіт. Є у чаті фотографи? Відпишіться будь-ласка.
-
Це найкращі
-
Благодарю , нашел ,но это другие
-
Maria Stadnik в фб
-
Можливо маєте щось на прикметі ?
-
Ходи по все где предложат лучшую ставку и цену на автомобиль
-
Порекомендуйте хороший автодилер для придбання авто в кредит
-
Добрый день , заказывал как-то у ребят украинских роллы в Эдмонтоне . Никто не знает контактов ? не могу найти
-
Як вас знайти?
-
Я маю
-
Дуже потрібні ампули 3 шт дексометазону , можливо хтось може відпродати? А можливо хтось їде з України в Едмонтон може привести ліки за винагороду
-
Добрий день, чи є у нас хто може налаштувати комп, розігнати, налаштувати драйвера. зробити через Anydesk, бо комп не тут
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
28-го та 29-го вересня будуть святкуватись Дні Культури в Альберті. Royal Alberta Museum та Reynolds Museum (Wetaskiwin) пропонують безкоштовні квитки для всіх бажаючих! Для того, щоб отримати безкоштовні квитки, обовʼязково потрібно забронювати їх онлайн. Можливо будуть дозволяти відвідування walk-ins, але краще забронювати свій час і кількість квитків. Більше інформації дізнаєтесь за цим посиланням: www.edmonton.family/blog/get-free-admission-to-royal-alberta-museum-for-alberta-culture-days Бронювати безкоштовні квитки в Royal Alberta Museum можна тут: atms.alberta.ca/ram/DateSelection.aspx?item=200&_gl=1*62gog9*_ga*MTU4NTI5NzQxMy4xNzI1NzIyMTg5*_ga_Z1WZ20G2X8*MTcyNTcyMjE4OC4xLjAuMTcyNTcyMjE4OC42MC4wLjA. Бронювати безкоштовні квитки в Reynolds Museum можна тут: atms.alberta.ca/reynolds/Default.aspx?tagid=3 Цей музей знаходиться за містом, ми вже декілька разів були і там і він нам дуже подобається. Там цікаво і дорослим і маленьким, особливо тим, які люблять різний транспорт. Хто теж був в цих музеях і що вам найбільше сподобалось? Діліться враженнями в коментарях. І не забуваємо ставити 👍 або якісь інакші реакції, вам не важко, а мені приємно, плюс це для мене індикатор, що вам подобаються такого стилю публікації. Ділимось інформацією із своїми друзями, щоб більше людей мало можливість цікаво провести вихідні. 🌸🤗 #royalalbertamuseum #reynoldsmuseum #едмонтон
-
/report
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Залежить від того коли була погоджена віза Всі умови на урядовому сайті www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
20 Jan 2023, 21:20
91943/96705
about 3 hours ago