UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Також цікавить питання
-
Доброго ранку всім!Може хтось поділитись хорошим обмінником ? Цікавить долар США поміняти на Кад.Наперед дякую!
-
Дякую !
-
Добрий день, оформлюємо візи CUAET: собі та дитині вже оформила (на біометрію ще не їздила), з нами вирішила їхати моя мама, їй 61 рік . Питання, підскажіть, будь ласка: - мамі оформлювати документи у моєму кабінеті чи створити окремий? - якщо мама пенсіонер і вона не буде працювати в Едмонтоні , чи це допускається ?
-
Привіт! Я дуже прошу усіх, пишіть детальніше про свій досвід!!! Бо вже мозолять очі страховки за 1000 😒 Сума страхування авто залежить багато від чого, зокрема від кондицій авто, досвіду водія, на одного чи більше людей страхування, тощо... А також від порядку оплати (за весь рік дешевше, ніж помісячно). Дякую за увагу! 🙂
-
Написала Вам
-
Есть. Если вам нужна психологическая помощь - отправлю контакты в личку.
-
До прикладу. В мене хата в Саскатуні. І моя адреса саскатунська. Але працюю я в Едмонтоні. Відповідно і живу тут. То чи потрібно мені міняти Driver licence?
-
Ну я ж кажу, що це кумедно. Хто і яким чином фіксує коли ви заїхали на територію Альберти із Саскачевану. ? Як встановити ваше постійне місце проживання? Отож бо є☝️
-
Ця особа мені робила за 1000, чотири місяці тому
-
До речі!!! Люди добрі - я надаю послугу у вигляді рекомендації як саме здати тест!!! Я на свому авто показую де Вас можуть "завалити", навіть якщо Ви професійний водій!!! Моя задача за півтори години показати Вам ті помилки на яких "сипались" інші, я не голодний до грошей)))
-
Привіт усім
-
Хто з присутніх бажає разом знімати одну квартиру на двох?? Без різниці, чи це буде хлопець чи дівчина. Дивлюсь житло в районі шервуд парк і трішечки до Едмонтона. Якщо хтось бажає, пишіть. Я вже в Едмонтоні і хочу переїжати на своє житло. Але вже краще з укр. Сусідом чи сусідкою.