UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ага, понял, я планирую в Эдмонтоне покупать машину, спасибо огромное
-
Якщо ви купуєте машину в Альберті, з ,,правами Саскачевану,,- то все ок. Застрахують без проблем. І ціна буде така ж самісінька ,як з альбертівскими . А от коли у вас буде саскачеванська машина, то тут багато нюансів.
-
Если возможно
-
Тут єдине обмеження може буде (і то гіпотетично) у страхуванні автомобіля. Якщо треба подробиці- напишу.
-
А знаєте, є прикольне місто Ллойдмінстер . Як раз на кордоні між Альбертою та Саскачеваном. І дві половини міста живуть за різними законами і правилами. Більше того. По середині міста , по одній авеню проходить кордон між провінціями. У коли на одній стороні вулиці шоста година вечора, то достатньо вам перейти на протилежну і буде вже сьома 😅.Так само можна повернутися на годину у минуле. Машина часу☝️
-
Извините
-
Вибачте, але це кумедне запитання.
-
Спасибо огромное)
-
Краще тоді запитайте в реджистрі.
-
Через имейл быстро ответили
-
Написала Вам в ПП.
-
Спасибо большое, а может есть какой-то источник, где это можно посмотреть и достоверную информацию получить?
-
Я отримував перші Driver licence у Саскачевані. Правда, складав і теорію і road test. І тільки через кілька років проживання в Едмонтоні поміняв на альбертівські full без екзаменів.
-
Просто объясню к чему спрашиваю, не уверен что с первого раза сдам на g full и хотел бы поехать в другую провинцию и поменять права без экзаменов, но не знаю, можно ли ездить по ним. Если и правда можно, то это замечательно
-
Можете їздити в Альберті на Driver licence of Saskatchewan.Скільки завгодно.
-
Я понял, спасибо, значит нет смысла
-
3 месяца,потом снова сдавать экзамены и менять саскачеванские на альбертовские (можно поменять без экзаменов,если вашим правам больше 3х лет)
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, если поменяю права Украинские в другой провинции например Саскачеван, а жить буду в Альберте, можно по этим правам ездить?
-
Підскажіть, чи є якісь сервіси попуток в Едмонтоні?
-
Така сама програма й на 10170 112st. А в Bredin Centre сьогодні була на ярмарці вакансій. Роздала своє резюме та взяла їх електронні пошти (де резюме подавати онлайн). Сказали, що на слідуючому тижні зателефонують. Якщо моє резюме їм підійде.
20 Jan 2023, 21:20
9241/96477
about 3 hours ago