UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Наталия Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Наталия Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Скажіть будь ласка. Якщо мене звільнили і в мене були бенефіти чи зможу я в подальшому їми скористатися? Я ними раніше не користувався. Дякую за відповідь
-
Нет, они перестают действовать (
-
Прикольно год отщипывали с командировочных и так не воспользовался
-
У меня так же было на первой работе. Потом локти кусал((
-
Алиса Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Admin Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Zoila Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Admin Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Paul Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Доброго вечера всем ! На завтра в районе калинвуда нужно 3 человека на разгрузку контейнера в частном доме с композитным материалом для дэков и заборов Оплата 20/час Явка 11.00 , работа должна быть закончена к 18.00 Заинтересованных прошу написать в личку для обсуждения деталей . П.С. общий чат не читаю, прошу за ранее прощения 🙏 отправляйте пожалуйста сообщение в личку
-
Набор завершен, огромное всем спасибо.
-
Artemii Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
У нас в Эдмонтоне появился профессиональный и четкий механик - Стас! Высоко квалифицированный специалист по Немецким авто, моторист + Шиномантаж, диагностика проводится чётко и ответственно! Стас - работает чисто и профессионально на абсолютно новой технике из Италии, любой сложности шиноматаж выполняет ! Українською та російською розмовляє вільно Телефон: 403-667-2766
-
Evgenii Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼