UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Здравствуйте.Меня зовут Олег и я здесь чтобы помочь вам свободно говорить на английском/испанском/итальянском /португальском языке. С помощью моей экспресс-программы вы сможете достичь высокого уровня владения языком ,а именно Upper intermediate(B2)всего за 30 уроков. Независимо от того, хотите ли вы улучшить свои знания языка для трудоустройства, путешествий или личного развития, я адаптирую уроки под ваши конкретные потребности. Я предлагаю как индивидуальные, так и групповые занятия, а также оказываю услуги перевода. Благодаря моему опыту преподавания в более чем 20 странах, включая США,Украину,Италию и Бразилию,а также прохождению обучения преподаванию в University of Oxford Department for Continuing Education,научился сжато и понятно объяснять сложный материал и могу предоставить вам глобальную перспективу на язык и культуру. PS: Занятия возможны на русском, английском, испанском, итальянском и португальском языках. PSS:если вас не удовлетворит качество проведенного занятия,вы можете его не оплачивать.
-
Олег Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Доброго дня. Приємно познайомитись
-
Доброго, і мені приємно)
-
І для вивезення з резервації також Мав інцидент Пачка лежала в колеги на панелі, зупини копи, побачили пачку, на перший раз помахали пальчиком, потім сказали буде штраф від 150$
-
Вони типу заборонені для продажу поза межами резервації)!хоча може я чогось і не знаю
-
За купівлю Саме з резервацій Вони типу заборонені для продажу Але.)
-
Штраф за шо? За куріння папірос, чи їх купівлю?
-
Буду знати) треба використовувати портсигар)
-
Хочешь хорошо зарабатывать, пиши мне!
-
Roger’s Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Yuriko Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
🚬 Вигідні ціни на блоки cuгapeтiв з акцизом та cтuки для Айкoca! 🚬 Пропонуємо тільки оригінальну продукцію: • Cuгapeти від 1 блоку, офіційна якість • Стіки та однopaзkи різних смаків • Taбак для кальяну – тільки перевірені бренди♨️ 📲 Доставка по всій країні або зручний cамoвивіз без передоплат! 👉 Тисни на кнопку нижче для замовлення якісних товарів!
-
Amelia Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
влада Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Кристина Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
🚬 Вигідні ціни на блоки cuгapeтiв з акцизом та cтuки для Айкoca! 🚬 Пропонуємо тільки оригінальну продукцію: • Cuгapeти від 1 блоку, офіційна якість • Стіки та однopaзkи різних смаків • Taбак для кальяну – тільки перевірені бренди♨️ 📲 Доставка по всій країні або зручний cамoвивіз без передоплат! 👉 Тисни на кнопку нижче для замовлення якісних товарів!