UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Kayla Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Sai Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Підкажіть, хто наймав когось перевезти диван чи два, в яку суму вам обійшлась послуга. Тобто доставити з одного апартмента в другий?
-
Шукаю сусіда у двох кімнатну квартиру у районі Lynnwood. Спокійний район, 5 хвилин пішки від будинку до плази з волмартом, доларамою, сейфвей і тд. Маршруткою чи авто 5-10хв. до WEM. В даунтаун авто-15хв, маршруткою 20-25. Адреса:15407 87 Ave NW, Edmonton Ціна: 725$/Місяць(all utilities) Інтернет + 25 в міс. 200$ Депозит при заселенні. Заселення від 27 Листопада! Усіх зацікавлених прошу писати, решту узгодимо)
-
доброго вечора! 😊 пропоную послуги няні для вашої малечі. маю близько року досвіду догляду за дітьми в Канаді. хоча працювала неофіційно, легко знаходжу спільну мову з дітками та створюю для них теплу, дружню атмосферу. доглядала за дітками від 2-х років: разом ми цікаво та корисно проводили час. трохи про мене: я відповідальна, уважна та люблю працювати з дітьми. у роботі намагаюся знайти індивідуальний підхід до кожної дитини, підтримуючи її інтереси. також із задоволенням допоможу з приготуванням їжі для дітей чи легкими хатніми справами, якщо це потрібно. шукаю підробіток після 4-5, оскільки я студентка і маю навчання до 3:30. готова обговорити ваші умови, графік та оплату. якщо вас цікавить моя пропозиція, пишіть у приватні повідомлення. гарного вечора! 🌟
-
Anastasiia Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Інформаційна сесія в Едмонтоні 23 листопада про вступ у NAIT і Concordia University !!! Приходьте!!!
-
Alla_Hope Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Natalia Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Катя Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Мирас Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼