UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ніколи не пізно змінити оператора, якщо вас не влаштовує сервіс. Навіть свій номер телефону збережете.
-
Та мені його впарили😂
-
А поїдете за місто, то і LTE не буде. Ви ж хотіли дешевого оператора. Bell- 5 G. Найкраще покриття. Але трохи дорожче.
-
Чи в когось тут працює 5G🤔 Я от сиджу на chatr і LTE не скрізь добре.
-
Have you seen this?
-
Поділіться
-
Сьогодні спілкувався з волонтерами.Є можливість безкоштовного поселення на Airbnb на 2 тижні,потрібно заповнити спеціальну форму і відправити їм на імейл,мінімум за 2 дні до прильоту,є номер і пошта якщо цікаво можу поділитись
-
Підкажіть, будь ласка, чи хтось влаштувався на амазон працювати?)Саме на склад, а не на доставці
-
Подскажите кто знает, где купить дешёвые сигареты?
-
Доброго дня. Татові моєї жінки прийшов такий лист. По посиланню не переходить, видає помилку. Хтось стикався з такою ситуацією?🤔
-
Внимательно посмотрите. Там Илля.
-
А що не так? Ілля українською, а Илья російською
-
Я десь бачив що є знижки для аірбхб? У чаті вінніпегу писали що користуються роумінгом від водафону, зараз думаємо в Альберту чи манітобу, може хтось підкаже в лс
-
Ви серйозно?)) нема тут такого
-
Airbnb
-
Ми самі готові допомагати і допомагаємо, але є такі люди які тільки і чекають коли їм хтось допоможе замість того щоб підняти дупку… нажаль…
-
А що це за тариф чи оператор?
-
А имя Илля никого не смутило?🤷🏻♂️ Или Илия, или Илья, или Ілля
-
Нікого не хочу ображати але реалії життя такі. Тут треба розбиратись з усім з самого початку. Не бігати ж постійно та шукати хто допоможе
-
Ліцензію маєте?
20 Jan 2023, 21:20
9471/96757
11 minutes ago