UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Підкажіть будь ласка!!! Де мені знайти в едмонтон натаріус за для оформлення договору щоб можна було в Україні продавати авто
-
Едмонтон,Олівер У зв’язку з переїздом готові передати договір оренди на дуже простору, кутову з великим балконом, затишну 1-кімнатну квартиру площею 60 м² в The Oliver Residence. theoliverresidences.com/#parking !Заїзд можливий з 8 лютого! 💵 Ціна: 1350 CAD/місяць 📅 Контракт до 1 листопада з можливістю продовження 💡 Комунальні послуги (вода та електрика): 40–60 CAD/місяць Зручності: •Пральна, сушильна та посудомийна машини в квартирі • Система опалення/кондиціонування з індивідуальним контролем температури • Підземний паркінг • Супермаркет на першому поверсі • Rooftop-патіо з зоною для барбекю • Ефективне управління квартирою • Спортзал та кімната для зустрічей на поверсі Локація та інфраструктура: • Зручна транспортна розв’язка • Бари та ресторани в пішій доступності • Гольф-клуб та додаткові спортзали поруч • Річка Норт-Саскачеван з зеленою зоною для прогулянок • Парк з штучною водоймою 🐾 Домашні тварини дозволені: тільки коти. З собаками не можна. Всі питання — у приватні повідомлення!
-
ОБУЧАЙ СЕБЯ САМ Способность к самообучению стала необходимостью, потому как европейская система образования была полностью извращена, и по сути, разрушена. Современная система образования скорее научит тебя ненавидеть себя и своих предков, чем даст реальные навыки в твоей сфере. Образование - это инвестиция твоего времени и денег. Рационально оцени выгоду такой инвестиции. Если ты хочешь получить высокооплачиваемую работу в технической области, тогда, возможно, университет - это хорошее решение. Однако если ты намерен изучать, скажем, литературу, тогда лучше будет изучить все необходимое онлайн, чем тратить свои деньги на то, чтобы по окончанию образования оказаться напичканным "современными" идеями. Специально для людей дела добавим: изучайте программирование, дизайн и все что связано с технологиями и интернетом. Национал-социализм или пойдет в ногу со временем, выйдя в реальную политику, или останется исключительно как сборище субкультурщиков. Выбор за тобой: кто, если не ты? ⚡️Реванш | Подписаться
-
Пишу в приватні
-
Хто встановлював зубні імпланти в Канаді- якщо стандартна страховка з роботи це не покриває може є сенс придбати собі окремо іншуренс на таку ситуацію, оплачувати його а потім встановити той імплант за 4-5 тис$ і з часом відмовитися від іншуренс коли все зроблено?😁 Якщо звісно така комбінація працює і є вигідною.
-
На скільки знаю, безкоштовно житло вже напевно рік не надають. Так само як і гроші...
-
‼️ВЕБІНАР‼️ Тема: Бізнес-імміграція в Канаду – Програма Start-up Visa Організатор: телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді: T.ME/PRCUAET Дата: 26 січня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія Спікер: Ліцензований імміграційний консультант Олег Шиндлер (R706744) 🔑 Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? 🔑 Які бізнеси кваліфікують на програму? 🔑 Які вимоги до підприємців-стартаперів? 🔑 Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця. 📌 Приєднуйтесь та отримайте відповіді на всі свої запитання! ❗️❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/yZ6UczRfxbGbk9667 👀 ПОПЕРЕДНІ КОРИСНІ ВЕБІНАРИ, А ТАКОЖ ЗАПИС ЦЬОГО БУДЕ ТУТ: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo #WEBINAR #вебінар
-
Доброго вечора! Перездам контракт на Studio апартамент з 1 лютого 2025 з продовженням. Контракт закінчується в кінці лютого 2025 року. Будинок знаходиться в районі Southgate Centre(The Village at Southgate) . Хороша транспортна розв'язка. Будинок тихий, чистий. Є басейн, спортзал, кімната відпочинку. Ціна 1300$/ місяць. Пишіть в приватні якщо цікавить.
-
Вітаю, мені відповіли в іншій групі що наразі всі працюють з бенефітами, але я думаю треба уточнювати в стоматологіїї