UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Спробуйтеина фейсбуці також запитати. Групи український Едмонтон та українці в Едмонтоні.
-
Доброго ранку. Який статус українців в канаді, які прилетіли по cuaet?
-
Food bank here does its own intake. No referrals needed. Can AHS and other government orgs refer people to them? Yes, but those folks are probably already in the system (addictions, seniors, etc). Never heard the ‘only three free’ thing here. US system is a bit different; don’t have experience with their triage and distribution process. US also use food stamps, which is a gov’t program.
-
Доброго дня. Поділіться досвідом, хто був у подібній ситуації. Я та донька - горомадяни України, а чоловік - громадянин Республіки Білорусь. Отримали візи, зараз в пошуках авіабілетів. Але в мене не біометричний паспорт. Підскажіть, будь-ласка, хто летів до Канади з пересадкою у Франкфурті? Чи потрібномені чи чоловіку отримувати якусь транзитну візу? А то скрізь пишуть, що достатньо того, що в нас буде вклеєна віза Канади та те, що в нас не буде більше пересадок в країнах ЕС. Подільться, будь-ласка, тільки з власного досвіду, а не плітками🙏 тут або в особисті повідомлення.
-
Доброго ранку! Вітаю всіх з першим снігом!!! Хай цей сніг принесе всім радість!!!
-
Спробуйте. Я не турбував їх коли їхав. Альберта і так доволі приваблива провінція, щоб не зазивати сюди людей додатковими бенефітами, як це робить Манітоба, Саскачеван чи атлантичні провінції. Хоча уряд Альберти і так багато робить, наприклад розширена мед страховка це великий плюс.
-
Української версії достатньо, ви ж вмієте нею писати,
-
Якщо конкретно, то розраховуйте тільки на себе. Я теж прилетів з дружиною і трьома дітьми. З аеропорту доїхали на звичайному таксі. Перший тиждень прожили в орендованому через Booking бейсменті потім ще три дні в отелі і нарешті знайшли постійне житло. Якось так. Достатньо було лише українською, все ж таки група "UKR Edmonton".🙂
-
Доброго дня,поділиться будьласка інформацією і досвідом,на що можно розраховувати по прильоті в Альберту а саме житло поки не знайдем(Калгарі чи Эдмонтон , житло на деякий час чи отель,червоний крест). Родина я,дружина і трое дітей ,і в загалі яка допомога по прильоту(Волонтери). Здравствуйте, поделится пожалуйста информацией и опытом, на что можно рассчитывать по прилету в Альберту, а именно жилье пока не найдем (Калгари или Эдмонтон, жилье на время или отель, красный крест). Семья я, жена и трое детей ,и вообще какая помощь по прилету(Волонтеры). Прошу конкретики,по этому на 2х языках что бы без дискуссии.Дякую 🇺🇦
-
Isnt approval for foodbank given by social worker? There is something like 3 times free and then only by approval (Canada). In the US it can be everyday living in Foodbank
-
Майже всі емігранти через це проходять , тому і підтримують цю ініціативу , власними податками , для інших іммігрантів. Не вигадуйте
-
Самим звичайним. Коли людина подається, по ній перевіряється, на скільки вона інтегрувалась в суспільство і може себе забезпечувати. Якщо то в перший місяць фудбанк, то то одне, а якщо людина приїхала сидіти на шиї країни, то це інше. В США пофіг, в Канаді ні. Але я ніколи не чув, щоби реджектнули людину саме тільки через це
-
Привeтствую! Hам нyжны люди, котоpые xотят зарабатывать удaлённо вместе c нaми. Mы сoтрудничаeм даже eсли у ваc нeт опытa. Чистaя мecячнaя прибыль от 2.5к $, пpи этом pабoты на паpy чacoв в дeнь! Bсю нyжную информaцию предocтавим бecплaтнo! Boзpacт тoлько 18+ Вce пoдpобнocти в лс, контaкт тут 👉🏻 @Ig_Socol