UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго дня,поділиться будьласка інформацією і досвідом,на що можно розраховувати по прильоті в Альберту а саме житло поки не знайдем(Калгарі чи Эдмонтон , житло на деякий час чи отель,червоний крест). Родина я,дружина і трое дітей ,і в загалі яка допомога по прильоту(Волонтери). Здравствуйте, поделится пожалуйста информацией и опытом, на что можно рассчитывать по прилету в Альберту, а именно жилье пока не найдем (Калгари или Эдмонтон, жилье на время или отель, красный крест). Семья я, жена и трое детей ,и вообще какая помощь по прилету(Волонтеры). Прошу конкретики,по этому на 2х языках что бы без дискуссии.Дякую 🇺🇦
-
Isnt approval for foodbank given by social worker? There is something like 3 times free and then only by approval (Canada). In the US it can be everyday living in Foodbank
-
Майже всі емігранти через це проходять , тому і підтримують цю ініціативу , власними податками , для інших іммігрантів. Не вигадуйте
-
Самим звичайним. Коли людина подається, по ній перевіряється, на скільки вона інтегрувалась в суспільство і може себе забезпечувати. Якщо то в перший місяць фудбанк, то то одне, а якщо людина приїхала сидіти на шиї країни, то це інше. В США пофіг, в Канаді ні. Але я ніколи не чув, щоби реджектнули людину саме тільки через це
-
Привeтствую! Hам нyжны люди, котоpые xотят зарабатывать удaлённо вместе c нaми. Mы сoтрудничаeм даже eсли у ваc нeт опытa. Чистaя мecячнaя прибыль от 2.5к $, пpи этом pабoты на паpy чacoв в дeнь! Bсю нyжную информaцию предocтавим бecплaтнo! Boзpacт тoлько 18+ Вce пoдpобнocти в лс, контaкт тут 👉🏻 @Ig_Socol
-
Всем привет На последние деньги переезжаю в Едмонтон с Торонто на машине несколько дней в пути,ночую в машине. Переезжаю потому что сложилась такая ситуация,что не тяну по финансам тут да и нет процесса миграции в Онтарио Ищу жильё до месяца кто сможет приютить койко места просто пол(матрас куплю) Сразу иду на работу так как нужно платить кредит за машину и прочие дела,за комнату так же готов расчитаться в конце месяца Спасибо тем ,кто поможет Слава Україні
-
А ще починайте цікавитись хокеєм.
-
Все тепер можна спокійно спати, у чаті квіти, прапори і сердця, нарешті українці дійшли до згоди!!!
-
❤️🇺🇦
-
Немає за що 🌸 Якщо у Вас щось трапиться, а карти ще не буде- ви можете ім зателефонувати і уточнити #, який Вам присвоять (це про всяк випадок)
-
Дуже дякую Олександра за пояснення 🫶, я вже подалась на Health card, тож по отриманню буде цей бланк який треба заповнити. Ще раз 10000 дякую!🌹
-
Ви подаєтесь на Alberta health card (зробіть це чим швидше), коли Ви отримаєте цю карточку, також і буде бланк для заповнення і конверт, щоб все це діло відправити. Згодом ~ 1-2тижня Ви отримаєте мед. карточку з цими бенефітами саме доя українців по CUAET
-
❤️🙏
-
Це додаткова карточка з мед. бенефітами, які покривають стоматологію, окуліста, придбання медикаментів, виклик емердженсі та щось по діабету ☺️🌸