UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Кто спрашивал и искал, где бесплатно сдать налоги. Вот попалось в фб. Пишите им, звоните, регистрируйтесь.
-
Доброго вечора в наявності є тести на 4 класс ( Таксі ) 150 питань з відповідями все як в регістрі з фотографіями якщо цікаво пишіть
-
Привіт спільното! Можу передати свій лізинг контракт на Хонду CR-V 2022 року чорного кольору, пробіг 34 тис. Лізинг на 5 років, був даунпеймент 10 тис., половина вартості виплачена. Кого цікавить - пишіть в особисті.
-
Тут всі відповіді на 4 клас
-
Вибачте що ламаю Вам бізнес, але це вже давно у вільному доступі і цих відповідей буде достатньо для здачі іспиту, багато людей вже здавали по цим відповідям
-
Як я бачу що не всі)
-
Як буде треба то можу фото білетів скинути
-
Dmytro Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Всім привіт 🙋♀️ Шукаю роботу майстром манікюру на full time. Можливо хтось працює в салоні, де зараз шукають майстрів манікюру? Буду вдячна за інформацію