UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дуже дякую Олександра за пояснення 🫶, я вже подалась на Health card, тож по отриманню буде цей бланк який треба заповнити. Ще раз 10000 дякую!🌹
-
Ви подаєтесь на Alberta health card (зробіть це чим швидше), коли Ви отримаєте цю карточку, також і буде бланк для заповнення і конверт, щоб все це діло відправити. Згодом ~ 1-2тижня Ви отримаєте мед. карточку з цими бенефітами саме доя українців по CUAET
-
❤️🙏
-
Це додаткова карточка з мед. бенефітами, які покривають стоматологію, окуліста, придбання медикаментів, виклик емердженсі та щось по діабету ☺️🌸
-
Дякую Олександр, я ще не получила зелену картку, з 20-го тільки в Альберті. Це Health card?
-
У конверті з зеленими картками лежав конверт з листом - анкетою який треба було заповнити і віднести на пошту і надіслати
-
Доброго вечора;) А підскажить будь ласка що це за benefits card?
-
Саме так, дякую за конструктивний діалог на ніч.
-
Так напевно і було, ми живемо у маленькому місті на півночі, можливо наші запити були оброблені трохи швидше, але прийшли пластикові картки а не зелено-білі на папері роздруковані.
-
Так, там у анкеті, яку ви подавали у регістрі були поля на всю родину, наприклад я заповнював на дружину і на доньку, там я пам’ятаю було на 3-4 дітей додаткові поля, нам прийшли 3 номери цих карток на усих, а от вже benefits тільки на мене і дружину вийшло заповнити, але там в картках вказана і дитина