UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Рада буду, якщо Ви щось зможете там собі придбати. 🥰
-
З сьомим класом я один їздити не зможу
-
Я натрапила на дизайнерські бренди Канади. Цей магазин у Kingsway mall. Здається, вхід номер один, відразу навпроти входу спуститися у підвал. Дуже приємний магазин і обслуговування теж.
-
Разом з карткою ( вона буде на паперовому носії, її можна заламінувати) прийде анкета в конверті на benefits. Конверт без марки. Купіть марку, може бути в Drug або поштовому відділенні. І відправте поштою, там зазначено, що приймаються тільки поштовим відправленням, вкиньте на вулиці у будь-яку поштову скриньку. Приблизно через два тижні прийшла по вказаній адресі пластикова карта benefits.
-
До 30 тисяч річного доходу можете нічого не реєструвати. Потенційний роботодавець може вимагати WCB та GST number. А може і не вимагати . Будь-те обережні з пісворк на драйвол. Ретельно треба домовлятися за ціну. Є непорядні компанії які полюбляють заплатити не так, як ви собі уявляли.
-
Временные дадут, вначале бумажные, а позже пластик на почту получите
-
Всем доброго дня! Девушки, поделитесь, пожалуйста, опытом, кто где покупал женскую зимнюю обувь. Уже обошла весь West Edmonton Mall, а вариантов по сути только три: либо угги, либо короткие ботинки, либо сапоги меховые "а-ля жена егеря"😅 Может кто-то где-то встречал более-менее женственную тёплую обувь?
-
Ні )))
-
Ні😅
-
Ідіть в реджесті і кажіть що хочете зареєструвати компанію, корпорацію, має право на будь-який вид бізнесу. Закони помінялись після коронавірусу (вони часом самі не знають) а тепер іноземці мають право реєструвати бізнес в Канаді! Раніше було що 25% акцій має мати громадянин Канади , зараз це відмінили. Не думаю що саме українцям не дозволяють🤔