UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Всем доброго дня! Девушки, поделитесь, пожалуйста, опытом, кто где покупал женскую зимнюю обувь. Уже обошла весь West Edmonton Mall, а вариантов по сути только три: либо угги, либо короткие ботинки, либо сапоги меховые "а-ля жена егеря"😅 Может кто-то где-то встречал более-менее женственную тёплую обувь?
-
Ні )))
-
Ні😅
-
Ідіть в реджесті і кажіть що хочете зареєструвати компанію, корпорацію, має право на будь-який вид бізнесу. Закони помінялись після коронавірусу (вони часом самі не знають) а тепер іноземці мають право реєструвати бізнес в Канаді! Раніше було що 25% акцій має мати громадянин Канади , зараз це відмінили. Не думаю що саме українцям не дозволяють🤔
-
Дякую за вашу відповідь. І бажаю і знаю як зареєструвати,але по тій інформації що знаю,то по Cuaet з open work permit ,немаю права зареєструвати Busines name .Тому тут і запитую,можливо хтось має якусь інформацію.Просто не хочиться виглядати "смішно" коли піду в registry або ж буду дзвонити до роботодавця нарахунок роботи. Тому що є багато оголошень від компаній,саме з позицією subcontractor з оплатою piece work.
-
Зустрічав в фб. Українське сто
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка де можна в Едмонтоні пройти ТО для автомобіля, і скільки це може приблизно коштувати
-
Доброго дня!Цікавить одне запитання,на яке не можу знайти точної відповіді. Підскажіть будь ласка,який процес оформлення на будівельну компанію,щоб працювати як self-employed (subcontractor) drywall taper або ж painter ,з оплатою не погодинно,а за piecework?Чи потрібно щось зареєструвати чи просто надається sin,open work permit,та подається invoice за виконану роботу? Тобто,чи можна працювати self-employed contractor без реєстрації бізнесу?🧐🤔
-
На сайті
-
Вітаю!Хто летів West Jet ?Як оформити багаж?