UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Договоримся
-
Да, за $500
-
Як все пройшло? Я сьогодні був там де до 8 працюють, то вони сказали що відберуть мої права. Там точно можна залишити права? Бо якось 2 тижні без прав не охота втикати
-
Щиро дякую
-
1) когда уже будете на месте, просто поездить по району где хотите снять жилье и поискать "на земле" варианты 2) все таки прозвонить интересующие варианты на rentfaster ca 3) посмотрите еще эту таблицу docs.google.com/spreadsheets/d/11oR65CoNjFbsh6Zy5vIKUZk-wo0H2OtTz0-zbaL7SZ8/edit?fbclid=IwAR2hyInuKDriUh01lftlm68DkrN_kwHrK_id2ezOUdVaks9UbbsCmOM29P4#gid=0
-
Ок а як потім знайти житло на довго тривалий термін ?
-
Дякую
-
Оплату можна провести з укр картки ?тому що читала що тільки оплатити можна якщо в тебе є канадська картка !?
-
Там дивились )))варіантів не дуже багато в нас ще песик лабрадор Дякую за відповідь.
-
Дуже дякую за відповідь 🙏
-
Доброго вечора. Буду вдячна за інформацію ми з сім’єю у січні летимо до Едмонта і не знаємо як знайти житло можливо підскажете де і як його шукаючи щоб було на 100% щоб так не вийшло що приїхали а його немає тому-що ч нас троє діток найменшому 3 місяці і не хочеться залишитись на вулиці. Дякую