UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дуже дякую за відповідь 🙏
-
Доброго вечора. Буду вдячна за інформацію ми з сім’єю у січні летимо до Едмонта і не знаємо як знайти житло можливо підскажете де і як його шукаючи щоб було на 100% щоб так не вийшло що приїхали а його немає тому-що ч нас троє діток найменшому 3 місяці і не хочеться залишитись на вулиці. Дякую
-
Я використовував Google Maps коли подорожував у Едмонтоні міським транспортом, все працює як годинник, особливо експрес маршрути, які швидко доставляють з точки А до точки Б, 3 значні номери автобусів
-
Дякую
-
Ok, thanks ! But I used it only once, when I first flew to Edmonton. After I found a job, I don't use it anymore, as I see the point of using it for people who really need it, who are still looking for a job or the job does not bring enough income.
-
Не впевнена, але чула таке, якщо є робота і користуєтесь далі футбанком, то впливає Але повторюсь - це не 100% просто казали знайомі Бо зараз знов срач почнеться😂
-
До речі! Хто підкаже де в Едмонтоні зробити фото на Грін карт США?
-
Добрий вечір,порадьте будь ласка. У нас сім' я з трьох чоловік. Я, чоловік і син 1 рік.Син з чоловіком на одному прізвищі, я на іншому Син вклеєний в паспорт чоловіка. . Візу чекали сім місяців. Неділю назад прийшла мені віза. Відвезла свій паспорт на вклейку візовий центр. Сьогодні прийшла віза синові. Запрошують на вклейку візи сина з паспортом. У нього паспорта не має. А чоловікові віза ще не прийшла. Що робити в такому випадку? Дякую .
-
Виходить що ще не вийшло найти свою зону комфорту
-
Між домом і роботою 20 км, між роботою і роботою 20 км і все по окружній, арифметика дуже проста
-
Food banks are not government-run. Social assistance is a government-issued payment. To be chosen to receive a PR card, you need to demonstrate that you can be self-sufficient/ self-sustaining and productive member of Canadian society. That’d be a pretty banal, common sense piece of info to have to post. They also won’t post that they’ll look at other information - public and government-held - to make that decision. Whether you want to believe what I say makes 0 difference to me. 😁