UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Це добре коли є можливість не паритися!!! Я кожного ранку везу жінку на роботу в потім і себе, на роботу і додому разом кожного дня виходить 84 кілометри!!! І я не уявляю як би громадським транспортом я б добирався враховуючи що робочий день починається в 6.30 а автобус до роботи їде 1 годину 20 хвилин
-
Думка може бути будь-яка. я не вмовляю відмовитись від машини. Я про реальність! :) А реальність така, що без машини маючи роботу в межах міста цілком реально жити. Ми наприклад живемо і не паримось(і права канадські є і гроші на машину ;) ). Міській транспорт покриває всі наші потреби: поїхати в парк, бібліотеку чи будь-куди в межах міста, з супермаркету привозять їжу і складають під двері, дітей в школу возить жовтий автобус забираючи і висаджуючи їх майже з під дверей дому. Машина лише для дальніх подорожей в нашому випадку потрібна, може і купимо згодом бо зараз це не першочергова потреба(знову ж в нашому випадку).
-
Кто знает влияет ли поход в фуд банк в дальнейшем на пиар?
-
Ідеальний варіант це робота, житло, комунікації тощо і щоб все це було через дорогу, але таке в нашій сітуації практично не можливо рентанув житло а роботу знайшов на другому кінці Едмонтону і починається робочій день о 6.30 не дуже на автобусі і поїдеш... А ще в супермаркет за їжею треба, а в кого діти і треба садочок чи школа яка може з часом і не підійти... Тому моя думка - авто в Канаді просто необхідно
-
Також якщо ви працюєте в перед місті Єдмонтон, наприклад Ледук там багато заводів, і там є праця. Нажаль без автівки ви не доідете до заводу.