UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А як податися на ці додаткові бенефіти? Підкажіть, будь ласка)
-
Що значить "якось"? Тут громадський транспорт ідеальний в порівнянні з будь-яким містом мільйонником України та з більшістю європейських міст. Все ходить за розкладом більшість часу з періодичністю 15 або 30 хвилин (в залежності від маршруту та часу. лише останні декілька рейсів з періодичністю 1 година), транспорт не дуже перевантажений, автобуси та трамваї з кондиціюванням та обігрівом, є офіційний додаток для прокладки маршрутів який прораховує всі стиковки. Так що виживите, не переймайтесь за це.
-
Здравствуйте, много слышал про то, что снимали как в Калгари, так и в Эдмонтоне через Mainstreet, но что касается даунтауна, то еще не было позитивных отзывов , ни из одного города. Товарищ летом прилетел в Оттаву, поселился в даунтауне, говорит, не понимаю, почему все говорят, что в даунтауне так себе....через полчаса пишет, что пошли гулять с коляской, нашли какую то площадку/лужайку, отошли буквально на 2 минуты, пришли, коляска перерыта, украдено: 1 банан, 1 шоколадка, салфетки влажные импортные ))
-
Я заїду в сервісний центр сьогодні, дізнаюсь, чи підходить їм той перекладач що мені порадив адмін вище
-
Вроде бы как красный крест прекратил работу в аэропорту Эдмонтон ещё летом.
-
Fountaine tire я меняла, заплатила 96$
-
Адмін! Це прекрасний чат, який був страшенно нам корисний в перші місяці до вильоту і вже по прибуттю. Але зараз стало майже неможливо знайти зерно корисного у безкінечних дебатах окремих персон. Будь ласка, давайте такі речі виносити за рамки чату у особисті повідомлення, через Адмін ресурс. Сподіваюсь, ви мене зрозумієте правильно! Дякую 🙏
-
Добрый день. Может, кто-то знает, предоставляют ли новоприбывшим украинцам отель в Альберте? Спасибо