UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
То Таке, може зовсім юне, може не вчилось бо навіть Боже з малої літери пише...
-
так не має сенсу тобі щось відповідати...
-
Це якісь міф))) Сьогодні спілкувалася з Millennium. На українські права, 2 водія, full - 1700 $. Сказали що помісяцях не розбивають. Розбивають по місяцях тільки тим, хто має insurance history більше 3 років. Я написала, що в мене є довга історія страхування в Україні. На що відписали, що треба їм показати experience letter. Тепер думаю, що то таке і де його взяти?))))
-
Група українська,Канаду ми поважаємо і тому пишемо з великої літери і багато людей тут щиро а не за вигоди...
-
Millennium. Даже если оплатить год вперёд, цена существенно ниже чем предлагают другие
-
Хто міняв робочий дозвіл після мед коміссіі , як довго чекали на новий ?Всім дякую
-
люди добрые подскажите что к чему. собираюсь вылететь в Канаду в феврале примерно. сначала думал в Альберта , теперь рассматриваю Саскачеван, так как там вроде упрощено можно получить пр? это так ли? подскажите в чем отличия между провинциями по пр? или как получить пр в Саскачеване?
-
Доброго вечора всім? Чи є тут хтось з Гранд Прері чи цієї місцевості? Може, хтось знає якісь групи з цього регіону? Відгукніться!)
-
-Купити карту мобільного оператору для телефону -Оформити SIN (Social insurance number) в Service Canada -Оформити банківську карту -Зареєструватись на отримання фінансової допомоги -Зареєструватись на отримання Alberta Health Card в любому registry (Там же можна здати тест на водійські права якщо готові) -Якщо не проходили мед обсліження то на протязі 90 днів знайти де пройти і замінити WP на новий без обмежень
-
Так саме ,,, чекаю коли уже сніг піде всі візьмуть лопати і всі майбутні директора, головні інженери та решта Фахівців підуть гроші заробляти... В чаті будуть тільки обговорювати де "вклейка" зараз бистріше робиться
-
Я вже просто звик що якщо про страхову то це про Міленіум 🤣🤣🤣