UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Чекайте, шановний а кого треба було, обирати, Ви особисто хоч ходили на виборчу дільницю?
-
Спільнота підкажіть будь ласка, хто реально в курсі. Здав на права (теорію) і віддав своє посвідчення в реджистрі, чекаю підтвердження мого укр досвіду (сказали 2 тиждні) але прийшло по пошті посвідчення пластик на 7клас , що дуже здивувало в АМА (як раз до них завітав дізнатись про здачу водіння у них) . І на скільки я зрозумів з їх пояснень, в випадках укр прав , пластикові не висилають , катаєшся на паперових. Потім отримуєш підтвердження і здаєш водіння на 5 клас.', а так по типу будеш чекати 1 рік .... Тому питання так має бути , чи починати панікувати... Дякую за відповіді.
-
Тицяти треба тих,хто в Едмонтоні б'є себе в груди,типу який я патріот. Таких тут вистачає. Нє, є такі які дійсно допомогають хлопцям на фронті, а більшість - язиком.
-
Марно.😓
-
А ,нє, вибачте, ви не від Зеленського втікали ,а від війни.
-
Та яка дискусія. Ви втікали до Канади від режиму Зеленського тільки в 2022. За програмою СUAET.
-
Ех, молодьожь. А я служив: рота охраны штаба Северного Флота.г. Североморск. В/ч 36-138. Погоны чёрные флотские, но срок службы два года.
-
Мій друг, який дійсно друг, і з яким я п'ять років жив в одній кімнаті в гуртожитку, а зараз я в Едмонтоні,а він під Соледаром. Він - боєць.
-
це епічне зізнання... тобто ви і гадки не маєте і не бачили що відбувалось в країні/економіці/армії при пороху і що при зеленському. Але мене хто це все бачив переконуєте, що порох погано, а зеленський добре. 😆🤣😂 А я не можу збагнути звідкіля така навала дурних питань с начебто очевидними відповідями. Ну як ви зрозуміли на цьому дискусію і припиняю бо це як глухій з німим. 😆
-
То ви втікач від режиму Зеленського? Я теж в 2013 виїхав від режиму Януковича. Класні ми відмазки собі придумали.
-
Армія,мова,віра. Ми в курсі. Тому ми разом з вами тут, в Едмонтоні.
-
пошукайте хоча б інформацію про кількість бійців ЗСУ. Багато таких дурних питань самі собою відпадуть. І якщо є змога поспілкуйтеся з військовослужбовцями які служили в період з 2014 хоча б до 2018ого вони конкретно вам зможуть розповісти про зміни. І хто і що створив.
-
Особливо прикольно, коли це кричать з Канади 😁
-
А, то це Порох з Гелетеєм створили сучасну українську армію? Ок. Чи ви не знаєте,хто такий Гелетей?