UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ми збираємося приїхати до Єдмонта і вибір школи також гостро стоїть на порядку денному Я дивлюсь поки що цій ресурс www.compareschoolrankings.org/ Ще заходжу на сайт, потім в школі читаю відгуки Але у мене таке враження, що більшість шкіл всі гарні В провінції Алберта хвалять шкільну освіту та університетську
-
У дітей це дуже швидко відбувається. І через рік вам буде важко з донькою спілкуватися українською. Серйозно.
-
Єдине що я вам пораджу, наполягайте, щоб дитина брала класи французької. Все ж таки ,це державна мова і зайвою не буде навіть для інженерів.
-
Я впевнений,що ви собі надалі не будете голову ламати. Там в школах діти проходять таку профорієнтацію, що дуже скоро ви себе будете почувати динозавром в цих питаннях. Вибачте.
-
В мене дві доньки. Вони навчалися елементарі скул- St.Mary, джуніор хай- St.Rose, а зараз в хай скул Archbishop MacDonald.
-
Здравствуйте, есть ли здесь мастера маникюра, которые работают в салонах ?
-
IB- international Baccalaureate.
-
Я розумію). Але повірте, що 11 клас тут (я маю на увазі AP)це може бути 8 в українській школі). От таке і шукаю. В якій школі ваша донька? ☺️ Якщо не тайна, звісно. Можна в особисті.🙏 Бо моя в 9 класі в Ст Брендан. Ми вже всю голову з нею зламали- не розуміємо куди наступного року. 🙏
-
Якщо зацікавленість в математиці, то в такій школі в 11 класі вона буде проходити програму першого курсу університету. Ну це я так, на пальцях вам пояснюю. Моя донька якраз на такій програмі в хай скул.
-
Вибачте,але стем- це не школа з підсиленим вивченням математики в українському розумінні.