UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дякую. Бо огляд пройшов вже давно, а як дізнатися є він чи ні у системі не знаю. У Альбера хелс є результати аналізів. Як я зрозумів що треба прив’язати обліковий запис кабінету (він трошки спрощений для CUAET) з повноцінним кабінетом IRCC тоді там буде уся інфа. Зазвичай ті хто міняє дозвіл проходять цю процедуру, але я не упевнений.
-
ось цього не підскажу. Логічно, що в цьому місці має змінитись (дата проходження), як проходили біометрику та коли апруф візи.
-
Доброго здоров‘я! Не вдалося в банкоматі чи в касі відділеня?
-
Всім привіт. Я ювелір з багаторічним досвідом. Займаюсь 3д моделюванням ювелірних виробів та візуалізацією. Пропоную виготовлення та ремонт ювелірних виробів будь-якої складності. Мої роботи можна переглянути в інстаграм. instagram.com/adamasjewelery?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Доброго дня, нещодавно прибув до Єдмонтону та не зовсім розібрався з банківською системою. Маю гроші на українській карті Укрсиббанку, знайшов банк Scotia, який входить до одного об’єднання з моїм банком, але зняти готівку не вдалося, може хтось підказати будьласка як можна зняти готівку з Української карти? Буду дуже вдячний за будь яку відповідь! Всім гарного дня
-
Всем добрый день. Мы собираемся освобождать съёмную квартиру с 1 января, ищем людей на sublet. Контракт до конца сентября 2023. Квартира 1bd, вода+отопление включены, отдельно оплата электричества и парковка 10$. Недалеко от Londonderry мола, район спокойный. За деталями пишите в лс😊
-
Подскажите пожалуйста адрес где дают мебель бесплатно!
-
Так
-
ще бачила блогера (Торонто), що в аеропорту можуть оформити сін. Чи є така опція? 😊 (знаю, мрійниця, але ж)
-
А де саме в кабінеті, де приходила інфо про біометрію і стан візи?
-
Ой, може знаєте! А чи дають сімки для телефону в Калгарі?
-
ні, не треба буде. Але ви маєте тримати руку на пульсі, щоб медогляд відобразився в вашому кабінеті. В Альберті коштує від 110кад. Тому.. якщо там дешевше, то є сенс. І в аеропорту ви маєте сказати, що пройшли.
-
все відносно. Є, але при наявності вільних місць. Якщо буде зайнято, то уви... (це про Калгарі)