UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Где проработал?😅
-
И? Рядовому иностранцу совсем не просто получить визу в Канаду. Тем более рабочую. Даже американец не может так просто прийти и устроиться на работу в канадскую компанию. Для этого- компания должна иметь оценку рынка труда. Ну и т.д.
-
До программы CUAET, рабочие визы выдавали только в привязке к конкретному работодателю, который не мог на данную вакансию нанять местных. У украинцев сейчас открытые визы.
-
Не все канадцы так думают. Мы в альберте, тут каждый второй считает что эмигранты зло и хотят отобрать их работу 🙄 между тем по временной рабочей визе много кто приехал и остался и её не так уж и трудно получить. Я узнавала для двоюродной сестры которая передумала
-
Если всё так просто, то почему бы правительству Канады не выдавать упрощённые рабочие визы для всех желающих иностранцев? Это же благо для страны. В целом.
-
До чого тут ваша допомога? Мова взагалі йшла не про вас і у порівнянні з вибірковістю совісті.
-
Как говорит мой муж. Он сначала был не особо за эмигрантов. Но потом подумал, посмотрел, осмыслил и пришёл к выводу что он не против. Из его наблюдений только первое поколение имеет проблемы (реальные или надуманные). Их дети уже больше канадцы, а внуки уже 100% канадцы. Зачастую внуков уже и языку не учат. Так какая разница? Эмигранты больше стараются работать, а не расчитывать на пособия, хотят добиться большего и пихают своих детей к большим достижениям. Югославские беженцы хорошо влились в канадское общество, украинцы ничем не хуже.
-
Мені образливо чути в сторону новоприбулих про надання якої небудь допомоги.З ваших вуст це звучить досить принизливо.Це особисто моє сприйняття.Я жила в Україні, і в мене в житті всьо було добре.Я планувала допрацювати до пенсії, і порпатися в свому садку і городику.Та не так сталося...і ось я тут, в Канаді.Звичайно, серед прибулих достатньо різних категорій.Адже пропозиція Канади в допомозі - просто безпрецедентна на сьогодні.Чому я повинна засуджувати людей, які хочуть краще жити, і скористалися цією пропозицією?Наразі ніхто не може знати, хто вчинив вірно - ті, хто тут, чи ті, хто залишився в Україні?Звичайно, соромно за тих, хто отримав допомогу і с@бався.Але то таке...Бог є на світі, та і бумеранги ніхто не відміняв.Це моя особиста думка.
-
Ну якщо ви так порахували, і вам так добре- то ок!
-
Ну так. Якщо не повернуться в Україну, то незадурно. І не забувайте, що українці вже користуються безкоштовною медициною і безкоштовною шкільною освітою. Не кажучи вже про решту смаколиків. Але і товар в костко повертають не задурно, а тому, що їм фінансово вигідна лояльність клієнтів.
-
Не вважаю, що 3000 - це "задурно у держави", адже в дуже короткий термін ті, хто отримали цю допомогу, стають платниками податків.Переважно з мінімальних зарплат.Я вважаю, що урядовці досить розумно все продумали, і витрачені на допомогу кошти повернуться сторицею у вигляді податків.Нє фсьо так однозначно.
-
ну знову... це у вас фішка така?😂 Використовувати хибне оціночне судження " Хоча це і нераціонально". Можете відповісти в чому нераціональність, якщо 120 баксів на рік за кредитку ЛИШЕ на кешбекі з гросері і палива відбивається за 1,5-2 місяці, а далі лише плюс? На тратах моєї сім'ї, я порахував! І я завершу на цьому.