UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
І ще одне, менше слухай тих бідолах, які всю свою дорогу триндять: - та то наркомани, та то бомжі, та то все дорого, та зарплати гавно, та то зима, та то концлагер. Все це повна х**ня. Дивися і сам роби висновки, бери позиив. Бо наче і роботу нормальну знайдеш, і наче хата нормально, і гарно, а на душі слова тих бідолах будуть шкребти. Тому фільтруй все і бери, що тобі треба
-
Так, все вірно. У них є Annex (Edmonton's Food Bank Annex), там безкоштовно допомагають з резюме всім бажаючим. Тільки слід записуватися заздалегіль: у них дуже завантажений графік. Я зверталася до них, тому знаю😊
-
Я тоже тіпа викладач по професії, але це все до дупи. Я, наприклад, три роки скафолдером був. Воно тут теж так собі, але я знаю роботу. Але тебе тут ніхто потикне, що ти не знає, то не Польща: - єстеш в польсце, мув по польску. Тут всі адекватні, всі все розуміють. Просто стукай в двері
-
Імовірно, резюме не відповідає канадським стандартам... Раджу звернутися в Food Bank і назначити appointment, щоб Вам допомогли з резюме
-
Я тоже так думаю Тем более по ю4ю вообще чётко Я знаю одну программу,по которой наши ездили с Украины на Аляску на три месяца на такие заводы,тупо три месяца работаешь и обратно домой с котлетой зелени,но тип говорил холодно ппц,особенно если в воде стоишь,так гайки
-
По професії може, якщо маєш якусь. В мене була, тому мені простіше, а ще плюс є два українці, то кілька днів попрацював з ними. Та і класний бригадир, якому перекладач ніхто не відміняв. Але перевага в тому, що знаю роботу і яка д країна не була, все робиться однаково, тільки назва матеріалу різна
-
Сам шукав роботу 3 місяці