UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт ! У зв’язку з переїздом ТЕРМІНОВО продаю деякі речі 1. Дереʼяний круглий стіл+ 4 мʼякі стільці ( в гарному стані) 2. Мікрохвильовка ( стан ідеальний, чиста і охайна, у використанні лише 3 місці) За деталями, фото і ціною пишіть в приват
-
Carolina Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Добрий день, якщо хтось шукає б/у машину в Ідеальному стані з усіма можливими сертифікатами та інспекціями, звертайтеся в ЛС, або можете писати за номером 8258237469, мене звати Даниїл, можу вам допомогти і підібрати машину на будь який смак😉
-
Доброго дня. Чі хтось купував зимову гуму в Едмонтон. Цікавить 215/45/17 шип . Де можна поставити та яка ціна.
-
Uliana Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Добрый, можете поискать на фб маркетплейс, в Canadian Tire говорили, что вроде скидки есть хорошие. Fontain Tire Если Вам нужна резина + сервис, в том числе мобайл, я бы советовал Вам Романа Tire Bee, можете просто в гугл мапс посмотреть, найдете его, если нет, скину Вам их контакты
-
Дякую. В вихідний гляну.
-
Что за бред? Бесплатно я консультирую по поводу отеля. Даю номера телефонов, подсказываю в какой отель селиться, если приезжаешь ночью. Деньги я беру за трансфер из аэропорта в отель. Опять домыслы 🤦 Я единственный раз продал матрас, который взял бесплатно. Все остальное я беру у канадцев, которые хотят избавиться от ненужных вещей без хлопот. Поскольку, чтобы выбросить диван или матрас нужно нанять машину, грузчика и заплатить за утилизацию. Я реально помогаю людям информацией бесплатно, вожу за деньги. А какую пользу приносите Вы? Кроме обсирания?
-
не ігноруйте моє прохання, я нюкамер.....
-
Да, можно. Мы жили с собакой
-
можете доплатити 200 доларів зверху за перевозку вашого тепер мого матрасу
-
мені треба такий файненький квін сайз матрас