UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Але я от переживаю що тільки вчора подалася на страхову…може ще навіть і немає мене у системі. Але дуже дякую вам.
-
Обов‘язково подзвоню, та мабудь потерплю ще день. Я добре володію англійською. Ще раз дуже дякую, заспокоїли мене🙏🏻
-
Правда якщо володієте мовою, мені допомагали перекладати
-
Добрий день, підкажіть будьласка як податись на провінційну виплату?
-
Доброго дня шановна громада. AGV Mechanical Inc. шукає інженера механіка. Висилайте своє резюме на єлектронну пошту [email protected].
-
Hi everyone! I'm from Edmonton and brand new to telegram. I'm 3rd generation Canadian with all my background being from Ukraine. I'm on here to meet people and help if I can.
-
Доброго ранку. Підскажіть удь ласка в якому районі знаходиться українські дитячі садочки?
-
дякую. сподіваюсь приймуть. гарного дня
-
чи є зразок?🙏 не зрозуміло: паспорт (закордонний?) і дозвіл має поміститись на однім аркуші А4?
-
добрий день, товариство.будь ласка, підкажіть досвід .протягом останніх 2 тижнів в е-кабінеті мені прийшов лист на дитину: додати свідоцтво про народження та заяву-дозвіл на вивіз дитини за кордон від батька = англійською мовою. ми з сином вже закордоном , батько в Україні. як вирішували це питання? наперед дякую
-
дякую
-
Привіт , хто може допомогти купити квитки ?
-
Куди, на який спектакль?