UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, чи є в Едмонтоні водійський екзомінатор, який говорить українською? Не уявляю, як здавати практичний водійський екзамен англійською… Буду вдячнийза зворотній зв’язок.
-
Нужен матрас с клопами! У вас какой?)
-
Україномовного екзаменатора немає. Але є україномовний інструктор. Max допоможе вам підготуватися. А далі все просто. Екзаменатор вам буде казати: тьорн лефт,або тьорн райт.Все. Мова жестів. Я сам так склав цей тест.
-
і дуже хорошу програмку в придачу🤩
-
Вам просто треба пройти інспекцію для страхової. Зверніться Star Auto Service LTD. (780) 488-0360 maps.app.goo.gl/tzCkD4oYPELgUvTk6 Дмитро Літовченко- власник. Або до Lev , він вас проконсультує.
-
Тоді перший
-
3 дні назад в Варшаву через Канада пост відпрравили . 9 кг 450 г - 191 дол. Але це 2-3 місяці йти буде . Якщо 2-3 тижні - майже 400 дол
-
Смотря какие и в какой день. Я в воскресенье в 19 часов из Шервудпарка не смог уехать, потому что уже ничего не ходило. Была атмосферная прогулка по промышленным ебеням, вдоль литейных и НПЗ. В Гугл картах расписание есть, когда маршрут составляете с учётом общественного транспорта - можно развернуть и посмотреть, когда и до когда ходят автобусы.
-
Увага! Фінансова допомога українцям, які прибути до Канади за програмою CUAET буде надаватись до червня 2023 року тільки у випадку, якщо українці заїхали до Канади до 31 березня 2023 року. Програма фінансової допомоги прив"язана до заходів CUAET, які діють до 31 березня 2023 року. Це роз"яснення було отримане сьогодні від IRCC українськими організаціями під час зустрічі.