UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Добрий день в групi . Не можемо давно зайти на сайт Bordwalk . Знаходимось в Польщi . В Канадi OK ?
-
Нам проїхати на автобусі приблизно 15км треба півтори години на автобусі із пересадкою, коли на авто хвилин 20)))
-
Вважаю вчити мову набагато краще в англомовній країні ніж знаходячись в Польщі умовно
-
Так, а от який ризон його отримувати, час тікає, а для пошуку роботу житла, виходу на +- комфортний рівень треба час, і підготовка до отримання PR вчити мову. А якщо не отримувати PR я взагалі не бачу сенсу витрачати стільки сил часу і коштів, тоді можна в Європі себе норм відчувати та і все
-
Дякую)
-
Так) Я рекомендувала) Всім, хто звертався- підключив з найкращими умовами та все роз’яснив)
-
Доброго вечора брати та сестри зрозумійте мене правильно потрібна допомога Везу в Івано Франківськ дружину у положені та її маму їдемо з Бахмута ,так сталось що скінчилось пальне і коштів вже незалишилось та і часу немаю після завтра зранку маю бути в частині (мені соромно просити але ви остання надія ( дуже вас прошу допоможіть або диз паливом або грошима молю вас друзі я постараюсь на днях повернути крайній термін повернення грошей 29січня отримаю ЗПможу підтвердити відео дзвінком що я не шахраї прийде зп одразу поверну 5168752005764892 потрібно 2700грн брати та сестри благаю хто скільки може будьте добрими людьми Слава Україні
-
Добрий вечір
-
Сайт KLM, или тех авиакомпаний, которыми планируете лететь.