UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго дня. Як зараз виглядає справа з роботою та житлом в місті?
-
Напевне, я не знаю в мене робоча віза
-
Дякую , а що за обмеження?
-
При обміні без тестів отримаєте альбертівські Driver licence п'ятого класу, але з певними обмеженнями.
-
Ну у вас буде 5 GDL, а не 5 full. Деякі роботодавці вимагають п'ятий фул, таксувати не зможете, навчати тощо. Можете докладніше почитати в правилах. Якщо проїздите на манітобських ще 1,5 року, то одразу зможете їх обміняти без тестів на п'ятий повний альбертівські.
-
У федерального правительства финансовый год с первого апреля по 31 марта. Поэтому и про визу написано что до 31 марта. Сейчас все отделы активно занимаются бюджетом на следующий год и поэтом все молчат. Я сильно сомневаюсь что Трюдо что-то официально скажет про украинскую визу до марта месяца. И скорее всего в середине-конце марта. Это ни как не связано с тем что Канада не будет помогать. Просто Канаде надо внимательно посмотреть на все данные чтоб принять решение
-
Добре дякую . А ще. Маю питання- а якщо я приїду на сої машині яка зареєстрована на мене в Манітобі, то одразу треба реєструвати її на себе? Чи до півроку можу їздити?
-
І те , і інше є.
-
Це залежить від умов, на яких ви підписували страховий контракт. Раніше в контракті вказувалося, що ви не можете виїзжати за межі провінції більш як на три місяці. Взагалі, проблеми можуть бути тільки у разі настання страхового випадку. Якщо сума збитків буде велика, то манітобська страхова швидко встановить ,що ви не проживаєте в Манітобі і відмовить у клеймі.
-
Маю свіже сейфті )))може це якось врятує)))
-
До того, якщо ви реєструєте машину ,яка приїхала з іншої провінції, доведеться ще пройти спеціальну інспекцію.
-
То добре, що ви маєте інспекцію. Але то інше. Вам тепер знадобиться out of province inspection.
-
Всім доброго дня. Питання про роботу електриком. Я за фахом електрик(цивільні та промислові споруди, виробничі лініі, ел.дв, високовольтка, тощо). Чи є тут хлопці або дівчата яким вдалося влаштуватися на роботу електриком(апрентісом)? У кого взагалі вийшло влаштуватись тут на цю посаду не маючи сертифікату. Мене цікавить механізм працевлаштування та чи подавав вас працедавець у апрентісшип. Чи може ви знаєте іншій механізми працевлаштування? Допоможіть будь ласка, потрібна консультація людини яка вже працює у сфері. Всем привет. У кого получилось устроится на вакансию электрика в Альберте, подскажите пожалуйста как это было. Нужна консультация. Спасибо.
-
Дякую дуже за інформацію! Передам друзям
-
Наскільки мені відомо то ви не зможете з манітоби обміняти на альбертовські просто так. Вам потрібно буде здати спочатку теорію, потім через тиждень практику в місті і на хайвеї і лише тоді отримаєте 5 фул. Єдиний бонус від того, що у вас є права з другої провінції, це те що вам не потрібно довго чекати між цими етапами.
-
Нет