UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ви сидите в канадському чаті і розповідаєте на якій мові розмовляти нашим співвітчизникам. Люди дорослі і самі оберуть на якій мові спілкуватись. Я б на вашому місці поклав телефон і почав читати книжки, а не дивитись пропаганду.
-
Тут дуже цікаво прилітайте на місці все буде добре
-
Якщо вам цікавий процес мовотворчості-заглибтеся у це питання і зрозумієте, чому тим, хто все життя говорив однією мовою,важко перейти на іншу миттєво. Доя багатьох це довгий процес і не треба підганяти-усі і так перейдуть
-
Доброго дня! Планую прилетіти до Едмонтона 20 лютого з України. Підкажіть, будь ласка, як зараз з житлом і роботою? Які взагалі ваші враження від міста ? Чи вдалося знайти роботу за спеціальністю? Може, в групі є такі як я спеціалісти із зовнішеьоекономічної діяльності ? Чи можуть ще поселити на перший час до готелю?
-
За мову балакаєм, пісюнами міряємось
-
Я не підганяла нікого . Взагалі мова йшла за те що люди не те що підтримають той факт що потрібно зупинитись розмовляти на російській , нехай навіть з часом . А те що люди навпаки підтримують це , а деякі навіть тут вже й на Україну яка їм нічого не дала жаліються Багато людей я знаю , які стараються перейти на рідну мову
-
Не рекомендую, бо якщо ця дівчина почує, що ви розмовляєте на російській мові, дадуть вам хатину з тарганами та клопами, щоб так було російськомовним 😅
-
Та як це так, то інформації в два рази менше буде. А як срачка напала, то «підкажіть україно або російськомовного лікаря» Розумієте рівень лицемірства ?!
-
Ну я без стеба спрашиваю
-
А мені знаєте що болить? Я з Запоріжжя, підрозділ мого брата складався з хлопців з Харкова і Запоріжжя. Звичайно більшість російськомовні, більшість добровольці. Були під Херсоном, потім Соледар. 2/3 підрозділу залишились назавжди під Соледаром. Ось це патріоти! А не ті, хто скиглить по чатах, хто правильний українець, а хто ні.
-
Та самому цікаво, завтра буде що почитати за кавою.
-
Це не кінець, розумієш? 😂😅 Поки адміни сплять можна байдикувати
-
Так а почему бы не создать чат только до Украиноговорящих в Эдмонтоне и банить всех кто говорит на русском, мне просто интересно?
-
Добре це ми сьогодні поспілкуватись. Зараз посплю , завтра наздогоню. 2:30 це рекорд чата за мову.
-
Як вас зрозуміти «рашомовна» ? Не плутайте і не одурюйте себе, розмовляєте російською, то це ваш вибір, я ніколи не буду кидати каміння в людину, яка розмовляє на іншій мові, це дико