UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
⁉️Чи може один з батьків виїхати з дитиною за кордон без згоди іншого? А інший родич може виїхати? ⠀ У зв’язку із введенням воєнного стану, у нас змінились правила виїзду дітей, які не досягли 16 років, за кордон. ⠀ 📍Якщо коротко, то один з батьків може виїхати з дитиною без згоди іншого, лише з паспортом або свідоцтвом про народження дитини. Без нотаріально посвідченої згоди! ⠀ 📍Також інші родичі, а саме баба, дідо, повнолітні брат, сестра, мачуха, вітчим можуть виїхати з дитиною з паспортом або свідоцтвом про народження дитини, без згоди другого з батьків. ⠀ 📍І це ще не все. Дитина може виїхати в супроводі іншої особи (не її батьків чи вказаних родичів), яку один з батьків уповноважив своєю письмовою заявою, завіреною органом опіки та піклування. ⠀ І хоча ці зміни були внесені ще в березні 2022 року, багато хто про них не знає. Та думає, що якщо обоє батьків перебувають в Україні, і якщо один з батьків заперечує, то що це неможливо. ⠀ Можливо, більше того, так і відбувається на практиці 🇺🇦 ЮРИДИЧНИЙ ТЕЛЕГРАМ
-
Як там казали раніше на курсах підготовки водіїв: правила безпеки пишуться кров’ю 🤕
-
Я і без наявності інструктора так роблю і маю зауважити, що декілька раз це мене врятувало від аварії навіть в машині з датчиком контролю сліпих зон.
-
В емердженси только идете и там ждете если прям хирург но не факт что он именно осмотрим Второй вариант-идти в любую волк ин клиник если есть номер карты хотя бы (не знаю как давно вы подали но может вам его уже присвоили) и там просить прием хирурга если врач посчитает нужным то попадете Если без хелс карты или номера то прием 100$
-
В сертифицированной
-
На официальном сайте список сертифицированных клиник
-
Кто там просил, вот приложения которыми пользуюсь, некоторыми не пользуюсь 😅 Amazon - торговая площадка eBay - интернет-аукцион AliExpress - торговая площадка товаров из Китая Kijiji - что-то по типу нашего OLX Uber - такси Ticketmaster - покупка билетов на мероприятия, театр, хоккей, концерты и тд Walmart - тоже думаю понятно, можно заказывать товары из Walmart Cineplex - сеть кинотеатров и покупка билетов OpenTable - бронь столиков в ресторанах, кафе, барах UberEats - доставка еды DoorDash - доставка еды SkipTheDishes - доставка еды Flipp - приложение где можно отслеживать скидки на товары McDonald’s, Starbucks, Tim Hortons - тут всё понятно.
-
👆🏻
-
Interested in working as a Virtual Assistants Part-Time , Trustworthy and Reliable and get paid $600Weekly from home, excluding gas and other expenses without affecting your current activities? Kindly DM for more information!!! GREAT FOR RETIREES AND YOUNG ADULTS No Experience Needed! We Train! Bonuses! Paid Weekly via Direct Deposit /Check depend on your choice Full Benefits, 5 Days work in a week kindly drop a text on my dm
-
Эдмонтон, работа Нужен 1 механик на производство. (Обслуживание линий) Зарплата от 27$\час Английский. Работа на full time. Срочно! Пишите мне в личку!