UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Наберіть кілька разів.На гарячій лінії нам сказали, що то знову збій їхньої системи. Уточнили наші дані і сказали подаватичя через тиждень.
-
365 ДНІВ НЕЗЛАМНОСТІ. 9 РОКІВ КРИВАВОЇ ВІЙНИ. СТОРІЧЧЯ ПРОТИСТОЯННЯ РОСІЇ. Рік тому, цей день назавжди змінив життя українців по всьому світу. В день річниці повномасштабного вторгнення росії, ми приєднаємось до українських громад по всьому світу, щоб вшанувати пам'ять всіх загиблих українців. І нагадати світові, що ця кривава війна досі триває — та Україні й надалі потрібна підтримка наших іноземних друзів. Ми — сильніші разом. Допоки триває війна, та боротьба українського народу за існування та свободу — ми не перестанемо виходити, стояти, кричати, та нагадувати всім про жахи, які коїть росія, а також збирати необхідні кошти на потреби наших відважних захисників. Разом до перемоги! 🇺🇦
-
Доброго дня друзі, можу допомогти вам з резюме за невелику винагороду наприклад 7 баксів( якщо порахуєте що це багато можемо домовитись😂) взагалі я б хотів це зробити на волонтерських засадах, але буде дуже багато бажаючих. Я робив резюме для себе та для друзів, всім кому я робив була реакція роботодавців, тому рахую, що воно відповідає всим стандартам, короче кажучи пишіть якщо будуть питання. І знову no pressure)))))
-
Це дуже мало, я в місяц в інтернете 30-40гб трачу Тому шукала більш вигідніший по інтернету саме
-
Canva.com это бесплатный редактор я свое резюме делал там Знаю ещё один сайт но платный помоему 4$ точно не помню. Фишка сайта что вы вписываете название работы и система предлагает описание это работы скилы и тд..в канадской терминалоги Если кому-то нужно я поищу в истории браузера и скину ссылку
-
А вообще есть же нейронка gpt чат Он вам резюме за 10 секунд сделает и бесплатно!
-
Найбільша сума $105 за якісь шкільні подорожі. Думаю, що можна відмовитись, якщо немає грошей.
-
Мій син в 9 класі і там fees-це за уроки трудів( вони робили з дерева), за драму( мабуть поїдуть в театр), за урок food( щось готувати будуть). І це платити в семестр, не кожного місяця.
-
сегодня на ярмарке поймал меня местный Энтони Джошуа и говорит, вижу ты хочешь работать. Суть в том, что они клининговая компания и ты можешь зарабатывать 1-1.5К викли, "все в твоих руках" - это по его словам. В целом, там и машина не нужна, они как то сами доставляют на обькты, но я не уточнял. Это он внес мои данные в планшет и тут же приходит смска, там типа надо конфермнуть данные. Я думаю, что если Вы их загуглите и образно завтра подьедете и скажете, что готовы к труду и обороне, то они будут за. Платят кешом, под ПР конечно не пойдет, но как на время, то самое оно имхо
-
На днях у них на сайте был. Ничего на данный момент нет)))