UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А можна буде у вас спитати результат? За кілька місяців? Тому що контакт іміграційного адвоката, який "грамотно підготує і протягне H&C" - то штука корисна.
-
В каждой школе есть 12 класс. И ученик из перечня професий может выбрать профессию себе. В провинциях нужно смотреть востребованность данной професий чтобы была в дальнейшем работа. На протяжений этого года у учеников и практика на работе и учёба если ученик хорошо себя проявляет на данной работе то после этого года обучения его забирают на работу там где он проходил практику
-
Цікаво ,про який перелік професій йде мова? Це щось типу електрик чи сантехнік? Чи може бухгалтерами вже працюють в 12 класі?
-
Зрозуміло. Просто мої діти вчаться в high school на програмі IB, то там все навчання спрямовано на подальший вступ до університетів.
-
Я думаю можна
-
На навчання досить вигідні кредити. Але в цілому, ви маєте рацію. Вчитися ,як аппренсіс на електрика, за декілька років стати джорніменом, отримувати зарплату 35-45 дол на годину, не особливо напружуючись. Чому ні.
-
Звичайно, не можна,а треба! Чим більше подробиць, тим легше новоприбулим буде зорієнтуватися.
-
Вітаю всіх! Як вже багатьом відомо, наступний мітинг пройде завтра, 24 лютого, о 18:00‼️ Приєднуйтесь до нас, та запрошуйте інших! В день річниці повномасштабного вторгнення росії, ми приєднаємось до українських громад по всьому світу, щоб вшанувати пам'ять всіх загиблих українців. І нагадати світові, що ця кривава війна досі триває — та Україні й надалі потрібна підтримка наших іноземних друзів 🙏 Допоки триває війна, та боротьба українського народу за існування та свободу — ми не перестанемо виходити, стояти, кричати, та нагадувати всім про жахи, які коїть росія, а також збирати необхідні кошти на потреби наших відважних захисників 🇺🇦 КОЛИ: П’ятниця, 24 лютого, о 18:00 годині. ДЕ: Alberta Legislature Building (10800 97 Ave NW) ЩО ПОТРІБНО: Як завжди, приносьте прапори, плакати, тощо! Також приносьте свічки та готівку, для пожертвуваннь. Дякуємо! Слава Україні! 🇺🇦