UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Супер, дуже дякую. Забіжу туди)
-
Відправляєте тільки заповнену анкету на бенефіти. Хелс карти ламінуєте і залишаєте при собі.
-
jelly powder, сама ще не шукала.
-
Ламінування в staples, ціну не пам'ятаю. Ця карта залишається з вами.
-
Звільнилась однокімнатна квартира у Едмонтоні. Кухня з залом і одна окрема кімната. Район WestWood Рядом знаходиться торговий центр, курси з англійської мови та спортзал з басейном Орендодавець не вимагає довідку про роботу чи кредитну історію За деталями пишіть приватно
-
Якщо Ви маєте наувазі проїзд і все інше- то це інші папери, якщо розширені бенефіти по здоров’ю - то це і є той папірець)
-
Ви повинні заповнити паперову анкету та відправити її в конверті з адресою, який Вам також прислали) Тоді прийде пластик і з ним вже ходите по лікарням😉
-
Привіт. Підскажіть, будь ласка, після народження дитини, які мої дії, щоб оформити дитині громадянство Канади. Які документи мені потрібно зробити і де? Можливо є якась пошагова інструкція? Буду дуже вдячна за відповіді
-
+380934864547 Леся (перевірена на 100%)
-
Добрий день.Чи є хтось, хто може допомогти перевезти меблі зі складу на квартиру 10 січня?🙏
-
Ви в АМА також спочатку здали би 7 клас. АМА для своїх членів просто виконує функції реджістрі. Там також забирають посвідчення на перевірку. І тест по водіння, також проходить за усіма пунктами. Щоправда черга на запис невелика, є можливість записатись на наступний день.