UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
😆😆😆с 1/3 ими сказанного я не согласна. Лекарства, особенно для детей до 6 лет надо везти. От кашля и капли в нос просто маст хэв. Я уже 5 лет закупаю в европе своим детям. Да, жаропонижающие обычно есть. Но в этом году вот с ними полная ж*па. Антибиотики реально не надо, тут их хватает. И с лекарствами для взрослых бо-ме норм. Долорама, на то и долорама что качество там как раз на доллар. Одно дело что-то на первое время там взять. Но со временем хочется иметь нормальные вещи, а не долорамные. И ваще, мои родители в своё время припёрли в канаду 2 шерстяных ковра. Им было жалко оставлять такое богатство. Эти ковры 23 года висели на стенах в спальнях. В начале этого года мне отдали один из них и кажется у родителей был микроинфаркт когда они увидели что мы постелили его на пол
-
Zanaflex,він аналог нашого спазмалгону
-
Ну не знаю блістерів біля 60 там точно було
-
Брала все і навіть заспокійливі і гормональні) без рецептів…. Пакувала в різні місця валіз насипом) в ручній були тільки: від головної болі, від алергії, судиннозвужуючи краплі та льодяники для горла (про всяк випадок)
-
Також поряд St Brendan Catholic School, але поспішили і заповнили анкету в Waverly, а тепер думаємо де краще
-
Чи є хтось з Waverly School? Живемо біля неї, цікаві відгуки
-
Я перевозив у ручній кладі без упаковок. У боковому кармані. Ніде не цікавились ні в Польщі ні в Парижі ні в Торонто
-
В нас було також багато😅
-
Просто витягли зі всіх коробок і попакували у валізи багажу в різні місця.