UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Подскажите пожалуйста на каком сайте можно податься на 3000$?
-
Заповніть анкету , ідете туди і одразу отримаєте
-
Так
-
Привіт ,підскажіть будь ласка де можна купити проїзний за 35$ в місяць, і як це все правильно робити? Пройшов місяць і нам на мейл прийшли нарешті листи від рекреаційного центру Треба спочатку їхати в цей центр оздоровчий знову, і там його придбати, чи як це все відбувається,дякую
-
Допоки вам не прийшов рахунок- не заморочуйтеся.
-
Може хтось шарить як влаштований аеропорт торонто (YYZ)? Мене цікавить питання, якшо я прилечу туди з Франкфурта (не знаю чи для когось з вас важлива інфа про місце вильоту), то коли мене випустять з літака і я опинюся в приміщенні, то там місце з офіцерами для ворк перміту і багаж знаходяться в одному холі, чи може спочатку офіцери і потім вже багаж, чи може спочатку багаж треба забрати і потім тільки ворк перміт отримаю? У мене буде час самому там розібратися але питаю на випадок якшо хтось точно знає як воно там, шоб може я тоді просто одразу знав куди йти і все, без зайвих пошуків
-
Ребят а есть барахолка группа?
-
Спочатку приміщення для заповнення декларації, потім отримання ворк перміту, після цього в загальну залу з багажем, там важко загубитися
-
Если прилетаю ночью то никак?